Life

Se împacă Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu? Ce s-a întâmplat în ziua în care ar fi împlinit 9 ani de relație

18.03.2021 | 14:39
Se impaca Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu Ce sa intamplat in ziua in care ar fi implinit 9 ani de relatie
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit cu mai bine de o lună în urmă, iar astăzi ar fi împlinit nouă ani de relație. Actorul a postat un mesaj emoționant pe contul de Instagram, care i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva cei doi tineri au de gând să se împace. 

Update 14.39. Cristina Ciobănașu a postat și ea o fotografie cu ocazia acestei zile și nu a fost deloc subtilă. Actrița se află în Maldive alături de părinții ei adoptivi și le-a arătat fanilor cartea pe care o citește la plajă, ce are ca titlu „Povestea iubirii noastre” de Catherine Isaac.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vedeta a ales o descriere prin care se vede că este cuprinsă de nostalgie: „18.03.2021?, data la care ar fi sărbătorit nouă ani de relație cu Vlad Gherman. În continuare, fanii speră ca cei doi actori să se răzgândească în privința despărțirii și să formeze din nou un cuplu.

Cristina Ciobănașu
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman ar fi împlinit nouă ani de relație astăzi. Sursa foto: Instagram

Nici fanii nu au uitat de faptul că Vlad Gherman a invitat-o pe Cristin Ciobănașu la o întâlnire în această zi, exact acum nouă ani. „Ne e dor de voi doi împreună”, „O zi tristă pentru fanii voştri! Dar viaţa merge înainte, să ai o zi /vacanţă frumoasă alături de familia ta!”, „Mi-e dor de voooi”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

ADVERTISEMENT

Deși au anunțat că relația lor a ajuns la sfârșit la începutul lunii februarie, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au rămas în relații bune și au vorbit deschis despre motivele care au dus la decizia de a merge pe drumuri separate.

Vlad Gherman a recunoscut că despărțirea l-a afectat profund și chiar a ajuns la consiliere pentru a trece mai ușor peste acest moment. Se pare că îndrăgitul artist speră la o împăcare cu cea care i-a fost alături încă de când era un adolescent.

ADVERTISEMENT

Se împacă Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu? Ce s-a întâmplat în ziua în care ar fi împlinit 9 ani de relație

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus „adio” a adus multe lacrimi în ochii fanilor, care au sperat ca totul să fie o glumă. Din păcate, cei doi au confirmat despărțirea în câteva emisiuni TV și chiar au făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri în emisiunea „CulTour”, pe care o prezintă împreună la Happy Channel.

Astăzi ar fi împlinit nouă ani de relație, însă povestea lor de dragoste a ajuns la final cum mai bine de o lună în urmă. În prima zi a lunii februarie, cei doi au aruncat bomba prin intermediul unui clip video postat pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman nu a uitat de această zi importantă și a postat un mesaj emoționant pe InstaStory. În 2012, chiar în această zi, cei doi actori aveau prima întâlnire și filmau pentru „Pariu cu Viața”.

„M-am trezit la ora 9… aproape. Să fie o coincindență? #aproape9ani”, a scris Vlad Gherman pe Instagram, făcând referire la semnificația acestei zile. De asemenea, actorul din „Adela” a distribuit o fotografie de anul trecut în care îi declarara iubirea Cristinei, atunci când au împlinit opt ani de relație, cu melodia „7 years”(n.r. 7 ani) de Lukas Graham în fundal.

Vlad Gherman
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu ar fi împlinit astăzi nouă ani de relație. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, pregătiți să meargă mai departe?

În urmă cu câteva zile, Vlad Gherman a postat un clip video pe InstaStory în care și-a anunțat fanii că încep să se întâmple lucruri bune în viața lui, dar nu poate vorbi despre ele în acest moment. Nu a specificat dacă este vorba despre o nouă relație sau despre un alt proiect profesional însă, cu siguranță, a lăsat loc de multe interpretări.

„Deși vremea de afară este una destul de urâțică, încep să se întâmple lucruri frumoase in viața mea, despre care nu pot sa vobesc momentan. Am vrut să știți că se întâmplă”, a transmis îndrăgitul actor.

Între timp, Cristina Ciobănașu a luat o pauză de la viața cotidiană și a plecat într-o vacanță exotică. Tânăra le-a călcat pe urme vedetelor autohtone și a plecat în Maldive alături de părinții ei adoptivi, Ruxandra Ion și Ion Ion. Filmările pentru sezonul 1 al serialului „Adela” au ajuns la final, iar actorii se bucură de o mult așteptată pauză până la următorul sezon.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după nouă ani de relație

Luna trecută, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au frânt inimile fanilor cu o veste tristă și au anunțat despărțirea la care nimeni nu s-ar fi așteptat. După ce au petrecut atât de mult timp împreună anul trecut, din cauza pandemiei, neavând foarte multe proiecte la activ, cei doi și-au dat seama că nu mai au aceleași viziuni și nu mi poate fi vorba despre un viitor împreună.

Chiar dacă povestea de iubire a ajuns la final, cei doi au rămas prieteni, însă fanii le-au transmis sute de mesaje și le-au spus că nu poate fi vorba despre așa ceva. Cristina și Vlad au susținut de mai multe ori că între ei a existat o relație de prietenie înainte de iubire, așa că nu se vor opri din a ține legătura.

„Cris și cu mine ne-am despărțit. Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și, mai mult decât atât, o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu.

Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, au transmis cei doi în februarie.

În plus, despărțirea l-a afectat și fizic pe Vlad Gherman, care a dat jos câteva kilograme și a avut nevoie de consiliere pentru a face față acestei perioade. „Am slăbit 7 kilograme. La blocul din spatele meu stă sora mea. La ea stau de două săptămâni. Mă rog, sunt puțin cu cortul, adică stau și la ea, am stat și pe la vărul meu.

(…) Ai nevoie de oameni care să fie lângă tine. Ai nevoie de oameni care să-ți ridice puțin moralul și care să te ajute puțin mai ușor peste perioada asta”, spunea Vlad Gherman în primul său videoclip de pe YouTube.

ADVERTISEMENT