ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Să spună cum a mîncat banii de Olimpiadă ai boxeurilor!”

Cazul prezentat de FANATIK, care a dezvăluit faptul că actualul preşedinte al FRB, Leonard Doroftei, îl acuză pe Rudel Obreja că a sustras ringul de box pe care s-a luptat Bute în gala din...
Autor: Adrian Dumitru | 03.10.2013 | 12:11

Cazul prezentat de FANATIK, care a dezvăluit faptul că actualul preşedinte al FRB, Leonard Doroftei, îl acuză pe Rudel Obreja că a sustras ringul de box pe care s-a luptat Bute în gala din 2011, din România, a stîrnit reacţii din partea celui incriminat.

ADVERTISEMENT

Fostul preşedinte al FRB recunoaşte că ringul de box nu mai este la FRB, dar declară că acesta a fost proprietatea sa. “Ringul pe care s-a bătut Bute l-a adus Doroftei de acasă şi eu nu ştiu? Să fie clar: s-a deteriorat! Ringul a fost cumpărat din fonduri extra bugetare, special pentru Gala lui Bute, după care s-a deteriorat. Doroftei mai bine să spună de ce, în premieră pentru boxul românesc, sportivilor nu li asigură condiţii de către FRB. Şi asta tocmai înainte de Olimpiadă. Fiecare se pregăteşte pe la cluburile de care aparţin. Doroftei a mîncat banii Federaţiei Române de Box”, a fost reacţia lui Rudel Obreja.

“Nu mă interesează ce spune! Vreau doar ringul”

La rîndul său, Leonard Doroftei refuză polemica cu fostul preşedinte al FRB, acesta declarînd pentru FANATIK că nu înţelege explicaţia lui Obreja din moment ce ringul apare în actele Federaţiei de Box. “Nu mă interesează ce spune Obreja! Nu am nimic cu el, vreau doar ceea ce este al Federaţiei. Din moment ce apare în acte, e normal să îl doresc. În loc să mă acuze că mănînc banii boxului romînesc, Obreja să-şi aducă aminte cum se întorceau sportivii din aeroport pentru că nu erau bani”, a dezvăluit Doroftei. Conform unor surse din cadrul FRB, fosta conducere mai este acuzată de sustragerea a două laptopuri, un aparat de forţă şi o cameră video. “Le-au fost trimise cereri  fostului secretar general şi lui Rudel Obreja să ni le restituie, dar nu se înghesuie nimeni să spună unde s-au dus şi cum au dispărut”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!