Fotbal intern

Se încinge meciul de la Iași! Universitatea Craiova ripostează după atacurile lui Mircea Rednic: „Dacă nu bate pe Dinamo, retrogradează! N-o să îl mai salute nici cei de la Iași”. EXCLUSIV

04.03.2020 | 15:28
Se încinge meciul de la Iași! Universitatea Craiova ripostează după atacurile lui Mircea Rednic: „Dacă nu bate pe Dinamo, retrogradează! N-o să îl mai salute nici cei de la Iași”. EXCLUSIV
Poli Iași, echipă antrenată de Mircea Rednic, întâlnește U Craiova în sferturile Cupei. FOTO: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a „incendiat” meciul de la Iași, dintre Poli și Universitatea Craiova, din sferturile Cupei României, criticând atitudinea a doi membrii din staff-ul oltenilor de la meciul direct din urmă cu două săptămâni. Replica din Bănie nu a întârziat să apară, Marcel Popescu atacându-l dur pe Rednic.

Marcel Popescu îi răspunde lui Mircea Rednic

Poli Iași și Universitatea Craiova se întâlnesc în Copou, miercuri seară, pentru meciul din sferturile de finală ale Cupei României, la două săptămâni distanță de jocul din campionat, câștigat de olteni cu 5-2.

Înaintea meciului de Cupă, Mircea Rednic a condamnat atitudinea a doi dintre membrii staff-ului Craiovei, printre care și Corneliu Papură, care nu l-au salutat pe tunel la finalul partidei de pe 15 februarie.

ADVERTISEMENT

În replică, Marcel Popescu, pentru FANATIK, l-a atacat dur pe tehnician, pe care îl sfătuiește să se concentreze doar pe situația lui Poli, echipă amenințată cu retrogradarea în acest sezon.

Așa ceva… să se uite că este cu un picior în groapă, e cu un picior în B, nu o să îl mai salute nici cei din Iași. Eu nu am fost acolo, pe tunel să știu ce s-a întâmplat, nu știu. Dar suntem la garnizoană să îl salute toată lumea pe Mircea Rednic, zis „Strâmbul”? Ei dacă pierd (n.r. cu Dinamo) sunt retrogradați.

ADVERTISEMENT

Rednic a uitat de o chestie elementara, fiecare să își vadă de treaba lui, sunt atâția care uită ce e la ei în curte. La noi atmosfera este de maximă concentrare, de realism, respectăm toți adversarii, respectam și Poli Iași chiar dacă își permite, prin vocea lui Rednic, să aibă asemenea derapaje”, a declarat Marcel Popescu pentru FANATIK.

„Acolo e în familie”

Marcel Popescu a continuat atacurile asupra lui Mircea Rednic, acuzând politica de transferuri pe care o impune la cluburile pe care le antrenează, mutări ce se fac, în unele situații, prin intermediul agentului Luana Rednic, fiica antrenorului.

ADVERTISEMENT

Managerul general al Universității Craiova recunoaște că meciul cu Poli Iași, și, în același timp, Cupa României, reprezintă un obiectiv pentru echipa din Bănie, și pentru că disputarea finalei pe „Ion Oblemenco” reprezentând un mare avantaj.

Acolo e în familie, da nu se poate proba ce e acolo, sa le dea Dumnezeu sănătate, da sa își vadă de treaba lui Rednic, data viitoare o să le dăm niște poze celor din staff, pe cine să salute. Este ridicol.

ADVERTISEMENT

Noi încercăm să facem mare performanță, vrem să jucăm finala Cupei României la Craiova, s-ar crea o emulație incredibilă, cum se întâmplă și la meciurile de campionat, ar fi extraordinar să jucăm finala acasă”, a spus Marcel Popescu pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – Universitatea Craiova: 2,10 este cota pentru „Sub 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri