Se încinge Oţelul, Grahovac ia foc: „Răducan trebuie să plece, Badea nu ştie să vorbească”

Exclus din lot, portarul bosniac al celor de la Oţelul Galaţi, Branko Grahovac, s-a dezlănţuit împotriva lui Narcis Răducan şi a lui Ionuţ Badea. Portarul de 30 de ani al moldovenilor îl...
12.08.2013 | 22:02
Se incinge Otelul Grahovac ia foc Raducan trebuie sa plece Badea nu stie sa vorbeasca
ADVERTISEMENT

Exclus din lot, portarul bosniac al celor de la Oţelul Galaţi, Branko Grahovac, s-a dezlănţuit împotriva lui Narcis Răducan şi a lui Ionuţ Badea. Portarul de 30 de ani al moldovenilor îl acuză de xenofobie pe directorul gălăţenilor şi spune că nu vrea să plece de la Oţelul: Narcis Răducan împreună cu Ionuţ Badea m-au scos din lot şi m-au trimis la echipa a doua fără nici un motiv, nici sportiv, nici extrasportiv. Ştiţi că am fost om de bază timp de 3 ani şi 6 luni şi chiar şi la ultimul cantonament am apărat fără nici o greşeală. Acum îmi este clar, Narcis Răducan e naţionalist şi are ceva personal cu mine, pentru că el a zis că ar aduce alt portar în iarnă, decât să revin eu”, a spus Grahovac pentru dunăreabătrână.ro

„Narcis Răducan a băgat clubul în datorii”

Portarul bosniac şi-a continuat şirul de acuze la adresa directorului general al gălăţenilor:

„Nu ştiu care preşedinte spune public că portarul are salariu mare şi trebuie să plece. Repet, mai am doi ani de contract şi dacă nu vreau să plec rămân la echipa a II-a cu acelaşi salariu, dar de aici ar pierde numai clubul Oţelul. Mi se pare că Narcis face mai mare datorie la clubul nostru. Eu, împreună cu băieţii am adus 20 milioane de euro la club şi el vrea să-mi micşoreze salariul cu 75%, dar el n-a făcut nimic pentru clubul nostru. Să-şi micşoreze el salariul! De când a venit el la club sunt doar datorii, iar primele de joc au ajuns la nivel de Liga a II-a sau a III-a. Încă 4-5 jucători au acelaşi salariu ca şi mine, dar pe ei nu i-a trimis nimeni la echipa a II-a. Doar pe mine m-a trimis la satelit fără niciun motiv”, a detaliat Grahovac.

ADVERTISEMENT

„El ar trebui să plece, nu eu. Nimeni nu îl vrea la Oţelul”

Campion al României cu Oţelul, portarul de 30 de ani spune că nu vrea să plece de la Galaţi şi crede că omul care ar trebui să plece din Moldova ar trebui să fie actualul director general, Narcis Răducan.

„Repet, eu nu vreau să plec, din punctul meu de vedere Narcis e singurul care trebuia să plece şi am văzut că aproape toată lumea mă vrea pe mine în poartă şi pe Narcis afară de la club. Ştiu că nimeni nu are curaj să spună aşa ceva, dar eu aşa sunt, spun lucrurilor pe nume. Am apărat 3 ani şi 6 luni chiar şi bolnav sau accidentat, câteodată sub anestezie două ore, ştie doctorul nostru tot! Nimeni nu m-a întrebat nimic, pentru că sunt luptător când vine vorba de clubul nostru, iar acum vine Narcis, care n-a făcut nimic pentru club, şi mă bagă la echipa a doua… Domnule Narcis, există Dumnezeu, peste asta nu se trece uşor…Eu le doresc multă baftă băieţilor în campionat şi chiar şi lui Narcis şi Badea, dar aş vrea ca suporterii să afle adevărul.”, a declarat portarul bosniac.

ADVERTISEMENT

Atac dur la adresa lui Ionuţ Badea

Apoi, goalkeeper-ul l-a atacat şi pe antrenorul Ionuţ Badea. „Pe 8 august toţi jucătorii au luat masa împreună cu familiile şi Narcis l-a chemat chiar şi pe Didi, care e exclus ca şi mine, doar pe mine nu m-a invitat. Narcis mi-a spus de faţă cu toţi jucătorii că sunt portar bun şi că nu are probleme cu mine în poartă, dar că nu mă mai vrea el personal.  Antrenorul Ionuţ Badea nu ştie cum să vorbească cu un campion, ar trebui să înveţe, se vede clar că nu a lucrat cu campioni niciodată. Dar e antrenor tânăr, sigur că are timp să înveţe”, a explicat Grahovac.