Life

Se înfiripă o idilă la Survivor România 2021? Ce este, de fapt, între Zanni și Irisha

09.04.2021 | 18:43
Se infiripa o idila la Survivor Romania 2021 Ce este de fapt intre Zanni si Irisha
Faimoșii susțin că noua concurentă i-a căzut deja cu tronc lui Zanni. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nici nu a ajuns bine în Republica Dominicană, că Irina Ceban (n.r. Irisha, pe numele de scenă) l-a și făcut pe Zannidache să treacă peste eliminarea Anei Porgras. Sau cel puțin așa susține Elena Marin în scurta discuție purtată cu Jador chiar înaintea primului joc de imunitate al săptămânii.

Ieri am văzut, zici că a uitat că a plecat Ana”, a spus frumoasa dansatoare, iar reacția manelistului nu a întârziat să apară. Îi place de fata asta nouă”, i-a transmis acesta, semn că între colegii lor de echipă începe să se înfiripe deja o idilă.

ADVERTISEMENT

Un lucru e, însă, cert: Faimoșii vor intra pe traseu dornici să-și ia revanșa după înfrângerea dureroasă pe care au suferit-o în jocul trecut și să obțină dreptul de a participa la Consiliu din postura de simpli spectatori. Vor reuși? Rămâne de văzut.

A uitat-o pe Ana Porgras? Jador și Elena susțin că Irisha i-a picat cu tronc lui Zanni

Irina Ceban are 32 de ani a devenit celebră odată cu participarea în sezonul cinci al emisiunii „Bravo, ai stil!”, pe care, de altfel, a fost la un pas să-l câștige. Pasionată de tot ce înseamnă modă, aceasta a urmat cursurile unor școli de profil din România și Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Nu înainte, însă, de a absolvi Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. În plus, ar putea câștiga fără probleme orice concurs de frumusețe. La o asemenea „carte de vizită”, nu e de mirare că Zanni începe să o dea uitării pe Ana Porgras.

Aparențele înșală, așa că să nu vă îndoiți de capacitățile mele fizice, sportive. O să vedeți pe parcurs că într-adevăr sunt puternică și fac față și o să ajung în finală.

ADVERTISEMENT

Sper și vreau și trebuie. Bănuiesc că o să fie greu, deja echipa de acolo, care este de la începutul proiectului, știu că sunt obosiți, dar eu merg acolo să-i susțin, să-i încurajez, să mergem mai departe”, a dezvăluit Irisha înainte să pornească în aventura vieții ei.

Un nou scandal în tabăra Războinicilor. Mellina, pusă la zid de Sorin

Credeați că Războinicii au parte de liniște după jocul  de recompensă câștigat la ștafetă? Ei bine, Mellina, una dintre concurentele care până mai ieri aducea o mulțime de puncte pe traseu până mai ieri, a intrat acum în colimatorul lui Sorin.

ADVERTISEMENT

De astăzi, cine vrea să mă accepte, să mă accepte așa”, răbufnește îndrăgita artistă, stăpânindu-și cu greu lacrimile după acuzațiile aduse de coechipierul său. Așteptăm cu sufletul la gură să aflăm cine va reuși să lase toate energiile negative în urmă și să câștige mult râvnita imunitate.

ADVERTISEMENT