Life

Se îngroașă gluma! Alex Bobicioiu, cea mai dură ieșire la adresa lui Zănoagă, încă soțul Siminei Loica: „Picioarele lui zici că-s scobitori”

Alex Bobicioiu este foc și pară pe Zănoagă. Iubitul Siminei Loica a făcut niște declarații dure la adresa soțului fostei concurente de la Puterea dragostei în cea mai nouă apariție a sa.
12.08.2022 | 17:49
Se ingroasa gluma Alex Bobicioiu cea mai dura iesire la adresa lui Zanoaga inca sotul Siminei Loica Picioarele lui zici cas scobitori
Alex Bobicioiu a avut o nouă ieșire la adresa lui Zănoagă, soțul iubitei sale, Simina Loica. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă s-ar putea bate, în curând, chiar și în afara galei RXF de pe 27 septembrie 2022.

Rivalitatea dintre Alex Bobicioiu și Zănoagă atinge cote neașteptate

Partenerul Siminei Loica de la Puterea dragostei, cea care are un fiu împreună cu Zănoagă, a fost mai dur ca niciodată la adresa rivalului său. rival atât în ringul MMA cât și în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Tensiunea dintre cei doi băieți este din ce în ce mai mare. Deși Zănoagă l-a tot avertizat pe Bobicioiu să nu mai apară alături de fiul său, Dominic, ori să nu vorbească despre el, iubitul Siminei nu a ținut cont deloc, ba chiar a plusat cu atacurile la adresa acestuia.

Cea mai recentă rafală de săgeți a lui Bobicioiu la adresa lui Zănoagă a avut loc la Wownews, unde Bobi s-a legat inclusiv de aspectul fizic al combatantului său. Acesta nu a mai ținut cont în nicio secundă de faptul că bărbatul despre care vorbește cu dispreț este tatăl băiatului iubitei sale.

ADVERTISEMENT

Iubitul Siminei Loica, despre soțul ei: „Nu știe ce e aia inteligență”

Alex a declarat că nu înțelege cum se poate prezenta Zănoagă la meciul din 27 septembrie cu felul în care arată. Bobicioiu a zis că este extrem de supărat. A spus că l-au deranjat unele lucruri care s-au petrecut în ultima perioadă și nu și-ar fi dorit niciodată să se ajungă la această situație.

„Sunt foarte motivat, pozitiv. Știu sigur ce va fi. Din ce am văzut, din antrenamentele lui, nu văd cum îmi va rupe mie capul. Picioarele lui zici că-s scobitori. Zici că-s atârnate pe uscătorul de rufe. Arată bine cu degetul, da!

ADVERTISEMENT

Nu am vrut să se ajungă la astfel de lucruri. El dacă nu știe să fie matur… Mă gândeam că la cei 24 de ani un copil îl schimbă. Se pare că nu știe ce e aia inteligență”, au fost declarațiile dure făcute de Alex Bobicioiu pe YouTube.

Bobicioiu a mai zis că, în cadrul meciului din 27 septembrie, Simina îi va face în ciudă soțului ei și îl va lua pe el în brațe în fața lui.

ADVERTISEMENT