News

Se întâmplă-n România! Un bihorean a fost amendat de Poliție pentru perturbarea liniștii publice după ce a raportat că i s-a furat telefonul

18.08.2019 | 10:54
Se intamplan Romania Un bihorean a fost amendat de Politie pentru perturbarea linistii publice dupa ce a raportat ca i sa furat telefonul

Se întâmplă-n România! Un bihorean a fost amendat de Poliție pentru perturbarea liniștii publice după ce a raportat că i s-a furat telefonul. Mai exact, la sfârşitul lunii trecute un localnic din Tinca, Constantin Hevesi pe numele lui întreg, care în timp ce se afla în parcul din comună a fost lăsat fără telefonul de 1.800 lei. Autorii furtului – câțiva copii din sat mult prea rapizi pentru a putea fi prinși.

Se întâmplă-n România!

Observând faptul că aceștia s-au îndepărtat, bărbatul a mers în cea mai apropiată benzinărie, acolo unde l-a rugat pe un angajat să sune la 112 și să anunțe furtul. Culmea, de teama furiei oamenilor din localitate, acesta l-a refuzat și nu a apelat numărul de urgență, motivând că în zonă sunt mulți cetățeni de etnie romă. Supărat nevoie mare, bărbatul i-a lovit mașina cu piciorul angajatului din stația de alimentare.

A fost rândul acestuia să se enerveze și de data aceasta nu a mai ezitat. A pus mâna pe telefon și a alertat poliția. Urmarea? Aproape logică. Poliţiştii chemaţi la faţa locului de benzinar au înregistrat reclamaţia lui Hevesi, dar l-au şi amendat cu 1.000 lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Spăşit, acesta nu a avut ce face și a plătit amenda, aşteptând acum ca poliţiştii să îi recupereze telefonul.

Se întâmplă-n România! Amendă
Bărbatul a fost amendat pentru perturbarea liniștii publice. Sursa foto – facebook

Un bihorean a fost amendat de Poliție pentru perturbarea liniștii publice după ce a raportat că i s-a furat telefonul

Fapt care nu a fost însă la fel de simplu. Deşi au identificat vinovaţii, ba i-au şi audiat, cu părinţi cu tot, oamenii legii dau acum din umeri și i-au transmis bărbatului că telefonul…nu-i, iar hoţii sunt minori şi nu pot fi nici traşi la răspundere. Drept pentru care acesta a rămas și fără telefon, a plătit și o amendă uriașă către Poliție pentru perturbarea liniștii publice și, probabil, suferă și de vreo durere de picior, după ce a lovit mașina benzinarului.

Între timp, orele s-au scurs, Poliția aproape că a abandonat cazul și telefonul a devenit istorie. Pagubă de 2800 de lei pentru Constantin Hevesi plus o zi cu adevărat de povestit nepoților preferați.

 

 

 

Tags: