Se întâmplă în România! A luat roşu, dar a jucat în următorul meci

Un fotbalist din Liga a 3-a a fost eliminat după două galbene, a primit o etapă de suspendare, dar a evoluat în următorul meci!

Octavian Marinescu este jucătorul echipei CS Şirineasa, iar în partida cu Alexandria a fost eliminat. A jucat însă cu ACSO Filiaşi, adică următorul meci. Pedeapsa şi-a ispăşit-o printr-un meci care nu s-a disputat, deoarece CS Podari, echipa pe care Şirineasa trebuia să o întâlnească, s-a retras din campionat.

”Ştiam că toate cartonaşele se vor scădea în meciul cu Podari, de aceea mulţi jucători au avut ordin din partea staff-ului să ia câte un galben în partida cu Alexandria, pentru a-şi ispăşi suspendările în jocul pe care noi nu l-am disputat. Printre cei care s-au aflat în această situaţie s-a numărat şi Octavian Marinescu. El nu a luat un cartonaş, ci două! 

Fiind eliminat pentru cumul, el a primit o etapă de suspendare, care s-a contabilizat cu CS Podari. FRF a considerat ca şi jucat acel meci, deşi echipa s-a retras definitiv din campionat”, a declarat, pentru Arena Vâlceană, Mădălin Dobre, manager general la CS Şirineasa.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004