Fotbal international

Se întâmplă și în Anglia! Un jucător de la o echipă de tradiție acuză că nu a mai fost plătit de 4 luni

Autori: Andrei Șchiopu, Ionut Neamţu | 17.08.2019 | 10:32
Se întâmplă și în Anglia! Un jucător de la o echipă de tradiție acuză că nu a mai fost plătit de 4 luni
Jucătorii lui Bury. Se întâmplă și în Anglia.

Un fotbalist de la Bury, o echipă de tradiție din Anglia, își acuză șefii că nu l-au mai plătit de 4 luni. Cazul a fost dezvăluit de jucătorul în vârstă de 33 de ani în direct la „TalkSport” într-un dialog tăios purtat chiar cu patronul clubului, Steve Dale. Sportivul atrage atenția asupra faptului că nu a mai fost plătit de multe luni și riscă să piardă tot ce a strâns de-a lungul carierei.

Un fotbalist de la o echipă de tradiție din Anglia nu a mai fost plătit de 4 luni

Stephen Dawson, jucătorul echipei de tradiție din Anglia, Bury, a declarat că are probleme foarte mari legate de restanțele salariale: „ Să nu ne mai ascundem, domnule președinte, nu ne-ați mai plătit de luni de zile. Nu ați demonstrat că aveți banii pentru a salva acest club. Luni de zile nu ați spus nimic. Ați dat afară oameni de calitate, iar eu sunt pe punctul de a pierde tot. Mai bine vă luați banii și plecați de la echipă”, i-a transmis Dawson patronului său.

„ Întrebați-l dacă a primit 50% din salarii. PFA a plătit la cererea mea, la promisiunea că voi achita această datorie la termenul convenit, 50% din salarii.”, a replicat Steve Dale, patronul lui Bury.

  • 33 de ani este vârsta lui Stephen Dawson de la Bury
Stephen Dawson, jucătorul care nu a mai fost plătit de 4 luni
Stephen Dawson, jucătorul care nu a mai fost plătit de 4 luni
MCC0067296

„Nu are bani, minte!”

Mijlocașul irlandez a răbufnit la auzul spuselor patronului său și a continuat cearta: „Ne-au plătit pe două luni. M-ați plătit o singură dată în șase luni de zile. Eu nu mint. Minciuni! El minte! Nu are bani, minte din nou!”. Bury se află în acest moment în al treilea eșalon din Anglia, League One și a început sezonul cu o penalizare de -12 puncte.

Situația este similară cu ce se întâmplă la Bolton care, de asemenea, au debutat în noul sezon de League One cu o penalizare de -12 puncte. Cei de la Bolton au fost nevoiți să joace cu o echipă formată din foarte mulți tineri cu vârsta sub 20 de ani, mulți din titularii echipei plecând de la club sub forma de jucător liber de contract din cazua salariilor pe care nu le-au primit. La Bolton evoluează fotbalistul român Dennis Politic în vârstă de 19 ani.

  • 250.000 de euro este cota de piață a lui Stephen Dawson de la Bury, conform Transfermarkt
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!