ADVERTISEMENT
Fotbal international

Se întâmplă și la case mai mari, chiar și lui David Beckham! Stadionul de un miliard de euro al lui Inter Miami nu este gata, deși sezonul din MLS începe în două luni

Autor: Andrei Șchiopu | 17.01.2020 | 13:44
Se întâmplă și la case mai mari, chiar și lui David Beckham! Stadionul de un miliard de euro al lui Inter Miami nu este gata, deși sezonul din MLS începe în două luni
Stadionul lui Inter Miami. Sursă foto: sportbible.com

David Beckham este îngrijorat în privința stadionului de un miliard de euro pe care vrea să-l construiască la Inter Miami. Arena încă nu este gata, deși sezonul din MLS începe în două luni.

ADVERTISEMENT

Stadionul de un miliard de euro al lui Inter Miami nu este gata

David Beckham și-a dorit un stadion ultramodern pentru Inter Miami, clubul pe care îl deține, odată cu accederea în MLS. Totuși, fostul mare jucător de la Manchester United și Real Madrid are motive de îngrijorare fiindcă arena nu este gata, deși noul sezon din campionatul Statelor United ale Americii stă să înceapă în două luni.

Încă de la început lucrările au demarat în forță, muncindu-se zilnic 12 ore, inclusiv sâmbăta și duminica, peste 250 de oameni fiind angajați în acest scop.

ADVERTISEMENT
  • 19.980.000 de euro este valoarea lotului lui Inter Miami, conform transfermarkt.com

Transferurile de lux făcute de David Beckham

În afară de construcția stadionului, David Beckham a investit serios și în transferuri, acesta reușind să aducă doi tineri fotbaliști argentinieni de mare perspectivă.

ADVERTISEMENT

Mattias Pellegrini și Julian Carranza sunt atacanții argentinieni transferați de Inter Miami, în care David Beckham își pune mari speranțe.

Beckham a purtat negocieri chiar și cu Jose Mourinho pentru a prelua echipa, dar tehnicianul portughez l-a refuzat, iar mai apoi a semnat cu Tottenham.

ADVERTISEMENT

Inter Miami nu este singura formație de fotbal pe care David Beckham o deține, el fiind și patronul lui Salford City, formație din liga a patra engleză.

David Beckham a fost atras de investiția făcută de foștii săi coechipieri de la Manchester United din anii 90, Garry și Phil Neville, Ryan Giggs, Paul Scholes și Nicky Butt, toți făcând parte din așa numita „grădiniță” a lui Sir Alex Ferguson din acei ani. Cu toții participă în mod egal, câte 10 la sută, din acțiunile clubului Salford City.

ADVERTISEMENT
  • 14 este locul pe care îl ocupă Salford City în League Two cu 32 de puncte
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!