Sport

Se întoarce „fiul risipitor”? Valeriu Iftime încearcă să îl readucă pe Marius Croitoru la FC Botoșani: „Nu e un zvon fals deloc”

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a dezvăluit că îl dorește din nou pe Marius Croitoru la echipă, chiar dacă antrenorul se află sub contract cu FC Argeș.
23.11.2022 | 11:36
Se intoarce fiul risipitor Valeriu Iftime incearca sa il readuca pe Marius Croitoru la FC Botosani Nu e un zvon fals deloc
Marius Croitoru a antrenat la FC Botoșani timp de 3 ani. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După ce a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, Marius Croitoru are încă o ofertă din SuperLiga. Asta în ciuda faptului că este sub contract cu FC Argeș, a doua echipă pe care o pregătește în acest sezon, după FC U Craiova 1948.

Se întoarce Marius Croitoru la FC Botoșani? Valeriu Iftime se poate folosi de o portiță din regulament

Valeriu Iftime a declarat pentru gsp.ro că îl dorește pe Marius Croitoru la FC Botoșani: „Nu e un zvon fals deloc. Aș vrea, numai să se poată, trebuie să vrea și el. După toate analizele făcute de mine, cei 3-4 ani cu Croitoru au fost ani buni, am avut o echipă spectaculoasă”.

ADVERTISEMENT

Croitoru a antrenat-o însă deja pe FC U Craiova și FC Argeș în acest sezon: „Aș vrea să vină la Botoșani. El are contract acum însă. Până în vară, are o problemă de regulament”, a spus patronul moldovenilor. Cu toate acestea, Botoșaniul se poate folosi de o portiță din regulament.

Astfel, antrenorul ar putea fi legitimat ca jucător, însă Iftime nu a vrut să confirme această variantă: „Asta nu mai știu. Deocamdată, căutăm un specialist, chiar dacă antrenor e Mihai Ciobanu. Dacă Croitoru ar putea veni la Botoșani, cred că pot reface relația sănătoasă cu el. Ar fi comic, da, dar ce nu-i comic în fotbalul nostru?”.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime vrea să îl aducă cu orice preț pe Marius Croitoru la FC Botoșani

Patronul lui FC Botoșani este nemulțumit că LPF și FRF nu permit unui antrenor să semneze cu mai mult de două echipe într-un singur sezon: „Eu nu înțeleg de ce nu-i dai voie unui jucător sau unui antrenor să meargă la 3 echipe…

(n.r. Deci căutați soluții regulamentare pentru a-l readuce pe Marius Croitoru, dacă vrea și el). Valeriu Iftime: Exact!”.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru a fost foarte aproape să o antreneze pe FCSB: „Mie îmi pare rău de el”

Gigi Becali a confirmat că Marius Croitoru a fost foarte aproape să o antreneze pe FCSB: „Mie îmi pare rău de Croitoru, pentru că îmi plăcea. Şi Prepeliţă şi Poenaru îmi plac. Cel mai mult la Croitoru mi-a plăcut pentru că a spus aşa: ‘Cine e vinovatul? Eu’.

Nu a zis că echipa nu a făcut, a spus ‘domnule, eu sunt vinovatul’. Bărbăţie: nu joacă nimic echipa şi ai luat crema fotbalului din România, tu eşti vinovat.

ADVERTISEMENT

Pe mine mă deranjează, că nu vreau să arunc banii pe care Dumnezeu mi-i dă şi dacă nu se redresează echipa se aruncă banii. Eu nu vreau să pierd bani. Da, am vorbit cu Poenaru. Îmi place, o să vedem. Nu vreau să spun unul, e posibil Poenaru, e posibil ăsta, Prepeliţă, să vedem cu cine ne înţelegem, cine va fi”, a spus patronul FCSB, la Digi Sport.

Marius Croitoru tocmai a devenit nașul lui Denis Haruț, fundașul central al FCSB și fostul său jucător de la FC Botoșani. Antrenorul a petrecut cu jucătorii vicecampioanei României până târziu în noapte.

ADVERTISEMENT