ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Se întoarce George Copos la Rapid?! ”Îl aşteptăm! De numele lui se leagă performanţele”

Autor: Gabriela Gheorghe | 31.08.2020 | 16:29
Se întoarce George Copos la Rapid?! ”Îl aşteptăm! De numele lui se leagă performanţele
Se întoarce George Copos la Rapid?! ”Noi îl aşteptăm! Performanţele se leagă de numele lui”

Victor Angelescu, principalul finanțator de la Rapid București îl dorește înapoi la echipă pe George Copos (fostul acționar de la giuleșteni).

ADVERTISEMENT

„Sincer, nu-l cunosc pe George Copos, n-am vorbit niciodată cu dumnealui.  Dar am fost de multe ori întrebat dacă va veni.

Sunt convins că dacă vrea, e mereu bine venit la Rapid. Şi dacă ar fi vrut, ar fi preluat sigur Rapidul mai demult. Din ce am înţeles, nu mai vrea să se implice în fotbal ca patron.

ADVERTISEMENT

”Are titluri, cupe, sfert de Cupa UEFA”

Ca investitor sau ca sponsor, noi îl aşteptăm cu cea mai mare plăcere, cu sufletul deschis. Cei din club, care îl cunosc pe George Copos, l-au informat, ştie anumite lucruri.

Ca sponsor îl văd la Rapid. Cred că ar fi o lovitură de imagine foarte bună. Cred că a făcut nişte eforturi financiare foarte mari.

ADVERTISEMENT

Are titluri, cupe, sfert de Cupa UEFA. Performanţele se leagă de numele lui George Copos”, a spus Angelescu, conform celor de la Realitatea Sportivă.

Pentru ce a fost condamnat Copos

Cu George Copos acționar, giuleștenii au reușit să fie de două ori campionii României și să ia Cupa de patru ori. El a vrut să plece de la Rapid în urmă cu șapte ani pentru că fanii au venit la un termen din ”Dosarul Transferurilor” cu o colivă. Mai apoi, George Copos a fost arestat, iar giuleștenii au intrat în faliment.

ADVERTISEMENT

În luna martie 2014, fostul finanțator al Rapidului a primit o condamnare de 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare, în ”Dosarul Tansferurilor”.

El a fost acuzat de evaziune fiscală pentru că a spus că echipa din Giulești i-a dat pe bani mai puțini pe Cristi Dulca, la Pohan Steelers, și pe Florin Bratu la Galatasaray.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!