Sport

Se întoarce în ring! Paige VanZant este una dintre cele mai frumoase luptătore din lume! Galerie foto

19.11.2018 | 22:03

Fanii UFC sunt în extaz, Paige VanZant se pregătește să revină în ring. Luptătoarea de MMA a postat câteva imagini pe rețele de socializare pentru a anunța că este gata de revenire. Paige VanZant, în vârstă de 24 de ani, revine după o accidentare teribilă suferită în luna ianuarie a acestui an. Blonda născută în Oregon s-a ales cu mâna ruptă în urma luptei cu Jessica Rose-Clark. În prima rundă a întâlnirii, Paige VanZant a suferit o fractură care a ținut-o departe de lupte până acum.

În imagini lupătătoarea apare în bustieră și făcând yoga. Fanii ei sunt în extaz, mai ales că Paige VanZant pare în mare formă. În plus, blonda de 24 de ani și-a mărit sânii.“Sunt fată și tot timpul am dorit să am sânii mei, dar dacă nu au venit i-am cumpărat”, anunța în luna mai americanca. VEZI MAI MULTE IMAGINI CU FRUMOASA LUPTĂTOARE SUS ÎN GALERIA FOTO!

Se întoarce în ring! S-a urcat goală pe cântar ca să nu iasă din categoria de greutate

Paige VanZant s-a remarcat prin abilitățile sale din cușcă, dar și prin show-ul pe care îl face în afara arenei. La o luptă, în decembrie 2016, împotriva lui Michelle Waterson, sportiva pasionată de vânătoare a renunțat la haine pentru a trece proba categoriei. Ea a urcat pe cântar doar cu un cearșaf în față, ținut de doi bărbați.  Frumoasa de 24 de ani are treabă în prima lună a anului viitor, pe 19 ianuarie 2019 are programată o luptă în UFC cu Rachael Ostovich, iar revenirea se anunță de senzație, mai ales că Paige arată o mare dorință de revenire în circuit.

Paige VanZant, luptătoarea focoasă din UFC

Paige VanZant are un palmares bun în UFC, dar americanca a pierdut ultimele două lupte. Cu un palmares de 7 victorii și 4 înfrângeri, blonda este favorită în ianuarie la lupta cu Rachael Ostovich, care va avea loc în Brooklyn, New York. “Am avut două operații, plus o intervenție la șold. A fost un proces foarte lung pe care nu l-am anticipat”, a spus luptătoarea despre perioada lungă în care a lipsit din ring.

  • 11 lupte are în carieră Paige VanZant