Fotbal international

Se întoarce Neymar la Barcelona? Cui îi dă SMS-uri brazilianul!

17.10.2018 | 11:37
Se întoarce Neymar la Barcelona?

Barcelona se pregătește să-și primească fiul risipitor. Cel puțin așa susține presa spaniolă, care scrie că Neymar vrea să plece de la PSG și să se întoarcă la Barcelona. Cei de la El Mundo Deportivo susțin că fotbalistul brazilian insistă cu mesajele către foștii săi coechipieri pentru a se întoarce pe Nou Camp. Plecat de la Barcelona la PSG în august 2017, pe o sumă record, 222 de milioane de euro, Neymar nu se simte fericit pe Parc des Princes.

Chiar dacă la PSG, Neymar are un salariu de 37 de milioane de euro,  brazilianul e gata să renunțe la bani doar pentru a mai juca din nou alături de Lionel Messi. Brazilianzul nu s-a adaptat prea bine la Paris. Prietenul său cel mai bun, brazilianul Rafinha de la Barcelona, a dezvăluit că nici clima din capitala Franței nu e pe placul atacantului. Mai mult se pare că faptul că PSG nu are adversar în campionatul Franței l-a lăsat fără motivație pe Neymar.

Neymar nu se simte mediatizat la PSG

Brazilianul a dat semne că nu se simte bine la PSG de anul trecut, când în presă a apărut informația că nu mai vrea să fie coleg cu Edinson Cavani. Cei doi s-au certat chiar pe teren la un meci de campionat cu Lyon, când nu s-au înțeles cine să bată un penalty. Pâmă la urmă a executat Edinson Cavani, care a și ratat lovitura. Lui Neymar nu îi convine la Paris nici ascensiunea fulminantă a lui Kylian Mbappe, care e tot mai mediatizat.

Neymar s-ar fi putut întâlni cu Lionel Messi la amicalul pe care Argentina l-a avut cu Brazilia, la Jeddah, în Arabia Saudită, dar starul Barcelonei a lipsit. Neymar a dat pasa decisivă pentru singurul gol al partidei reușit de Miranda, în minutul 93. Victoria le-a adus brazilienilor și trofeul Super Classico, pus în joc de saudiți.

  • 222 de milioane euro a plătit PSG pentru transferul lui Neymar de la Barcelona