Fotbal intern

Se întoarce Piovaccari la FCSB? Imaginea misterioasă care îi încântă pe fanii roş-albaştri

20.07.2018 | 20:34
Se intoarce Piovaccari la FCSB Imaginea misterioasa care ii incanta pe fanii rosalbastri

Se întoarce atacantul italian Federico Piovaccari la FCSB? Este o întrebare care a început să stea pe buzele multora dintre fanii roş-albaştrilor, după ce au văzut pe contul de socializare al jucătorului o imagine care le dă mari speranţe într-un come back spectaculos. Tot mai mulţi suporteri ai FCSB i-au adresat direct întrebarea pe Instagram, acolo unde a postat Piovaccari imaginea.

Este vorba de o fotografie în care italianul, la bustul gol, ţine în mână un tricou pe care scrie FC Steaua. Piovaccari a jucat la FCSB în sezonul 2013-2014 şi a reuşit să înscrie 10 goluri în 25 de partide. Piovaccari a lăsat o amintire plăcută susţinătorilor FCSB prin faptul că de fiecare dată când intra pe teren se bătea pentru fiecare minge, demonstrând o dăruire care l-a făcut repede simpatizat.

Se întoarce Piovaccari la FCSB? Nu a jucat niciodată de două ori la acelaşi club

După ce a plecat de la FCSB Piovaccari, acum în vârstă de 33 de ani, a mai jucat la Eibar, Western Sydney Wanderers, Cordoba, Zhejiang Yiteng şi Ternana, doar la ultima grupare nereuşind să puncteze niciodată în 18 jocuri. În total are 19 echipe trecute pe “cartea de muncă” din 2002 şi până în prezent şi, lucru foarte important pentru speranţele fanilor FCSB nu a jucat niciodată de două ori la acelaşi club.

Se întoarce Piovaccari la FCSB? Această imagine cu italianul ţinând în mână un tricou cu Steaua dă speranţe fanilor roş-albaştri
Se întoarce Piovaccari la FCSB? Această imagine cu italianul ţinând în mână un tricou cu Steaua

Cum Budescu a plecat, Alibec nu mai contează, iar Gnohere nu e complet refăcut şi ar putea fi vândut, Piovaccari ar fi o soluţie rezonabilă, costând doar 200.000 de euro. Şi dacă ne gândim că de curând, cu câteva luni în urmă , italianul chiar a fost la Bucureşti şi a făcut un antrenament cu FCSB, nu ar fi o mare surpriză un come-back al său.