Fotbal intern

Se întoarce Toșca la FCSB? Anunțul italienilor: ”Revine în România”

01.07.2018 | 13:40
Se intoarce Tosca la FCSB Anuntul italienilor Revine in Romania

Fundașul echipei Betis Sevilla, Alin Toșca, ar putea să revină în această vară la FCSB, după ce în returul ediției precedente a fost împrumutat la formația italiană Benevento, care a retrogrdat în Serie B.

Internaționalul român în vârstă de 26 de ani a fost dorit de Crotone, care a retrogradat odată cu Benevento, dar Toșca a refuzat oferta nedorind să joace în Serie B de teamă că ar putea pierde echipa națională.

Italienii scriu că Toșca s-ar putea întoarce la FCSB

Site-ul italian anteprima24.it a scris că Alin Toșca se va întoarce în România, acolo de unde FCSB l-a vândut la Betis Sevilla la începutul anului 2017. ”Se pare că Toşca se va întoarce în România, ţară din care a plecat în sezonul 2016-2017, când a plecat de la Steaua pentru a accepta transferul la Betis”, au notat italienii.

Presa italiană a anunțat că fundașul echipei Betis Sevilla, Alin Toșca, s-ar putea întoarce la FCSB
Presa italiană a anunțat că fundașul echipei Betis Sevilla, Alin Toșca, s-ar putea întoarce la FCSB

Alin Toşca a jucat în acest an la Benevento, unde a fost împrumutat de Betis Sevilla până la finalul actualului sezon.  Internaţionalul român nu a reuşit să se impună la formaţia spaniolă, dar pare că i-a convins pe italieni, iar Sampdoria este intersată să-l achiziţioneze.

Pe lângă Sampdoria Genova,  fundaşul stânga de 26 de ani mai este dorit de Lazio şi FC Nantes.

Alin Toșca mai are contract cu Betis Sevilla până în 2021, dar staful tehnic al echipei andaluze a anunţat că nu intră în planuri pentru noul sezon, alături de alţi patru jucători. Pentru toţi aceştia, inclusiv Toşca se vor încerca cele trei variante, transfer definitv la alt club, împrumut sau reziliere pe cale amiabilă.