Sport

Se întoarce Zdenek Ondrasek în Liga 1?! Cum a reacționat fostul atacant al FCSB

Aflat în căutarea unui nou angajament după scurta experiență de la FCSB, Zdenek Ondrasek și-a surprins fanii. Nu ar exclude o revenire în Liga 1.
12.08.2021 | 16:58
Se intoarce Zdenek Ondrasek in Liga 1 Cum a reactionat fostul atacant al FCSB
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a fost dat afară de FCSB după doar trei meciuri și un total de 110 minute bifate, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK încă de la începutul lunii august, Zdenek Ondrasek nu ar spune nu unei alte oferte din Liga 1.

Nu știi niciodată!”, a fost răspunsul enigmatic oferit de atacantul ceh unui fan din mediul online. De altfel, imediat după despărțirea de vicecampioană, acesta s-a aflat pe lista nou-promovatei FC U Craiova 1948, dar mutarea nu s-a mai concretizat.

ADVERTISEMENT

Pentru a-i rezilia contractul scadent abia în vara lui 2022, Gigi Becali s-a văzut nevoit să-i achite nu mai puțin de patru salarii compensatorii. Altfel spus, cum „Cobra” primea 20.000 de euro net pe lună, scurta sa prezență în tricoul roș-albastru îi va rotunji serios veniturile, cu 80.000 de euro.

Zdenek Ondrasek nu exclude o revenire în Liga 1 după plecarea de la FCSB

Având în vedere că nu a avut parte de o primă experiență tocmai fericită, un fan a încercat să afle dacă Zdenek Ondrasek ar mai fi tentat să accepte o ofertă venită din Liga 1, iar răspunsul l-a pus pe gânduri.

ADVERTISEMENT

Nu știi niciodată!”, i-a transmis cehul, lăsând, totodată, de înțeles că nu îi poartă pică patronului Gigi Becali pentru decizia de a-i rezilia contractul după doar 110 minute bifate la FCSB: „Nu toate merg așa cum ne propunem. În orice caz, FCSB pentru totdeauna”.

Avertizat de un alt club din Liga 1 să nu semneze cu FCSB: „Bă, nu te duce acolo, că nu o să stai mult”

În altă ordine de idei, oficialii lui Sepsi Sfântu Gheorghe – club care s-a arătat la rândul său interesat de serviciile lui Ondrasek – au intuit că prezența sa în tricoul roș-albastru va fi extrem de scurtă și chiar l-au sfătuit să nu accepte oferta lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Ne mai trebuie un atacant. Ondrasek a fost în vizorul nostru. A plecat la Steaua (n.r. FCSB). Dacă ne-a refuzat… noi am vorbit cu el, i-am transmis și ce s-a întâmplat cu Vukusic.

Noi i-am zis că nu o să joace mai mult de două etape, el a zis că o să joace. Prima oară, Steaua nici nu a știut de Ondrasek. Noi vorbisem înainte cu o lună cu Ondrasek.

ADVERTISEMENT

Ne-am înțeles, în mare, apoi a ales FCSB, asta e. S-a dus la FCSB, noi nu-l mai vrem, așa a fost și cu Vukusic. Amândoi au fost dați afară. La noi înseamnă foarte mult să ai caracter.

Dacă nu are caracter, nu mai are ce să caute la Sfântu Gheorghe. Noi l-am atenționat: ”Bă, nu te duce acolo, că nu o să stai mult”. I-am trimis și declarațiile lui Vukusic, dar, dacă nu a înțeles…

El a zis că se duce la cea mai bună echipă din România. Na, s-a dus, dar a și plecat repede”, a declarat, directorul general al covăsnenilor, Attila Hadnagy, în exclusivitate pentru FANATIK.

  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT