Fotbal intern

Se întorc renegaţii! Ei sunt cei 10 jucători care revin la FCSB! Cine va fi titular

02.06.2018 | 17:01
12 jucători împrumutaţi de FCSB se întorc la roş-albaştri în această vară
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut pentru a treia oară consecutiv titlul în Liga 1, după ce a terminat pe locul 2. Astfel, roş-albaştrii caută întăriri pentru sezonul viitor. Dar, pe lângă transferuri, echipa ar putea să se întărească şi prin jucătorii care se întorc după ce au fost împrumutaţi în acest sezon la alte echipe.

Printre jucătorii cei mai importanţi care revin la FCSB din punct de vedere al CV-ului se numără mijlocaşii ofensivi William de Amorim şi Antonio Jakolis. Brazilianul, fost campion al României cu Astra Giurgiu, a jucat sub comanda lui Marius Şumudică la Kayserispor, unde a strâns 15 meciuri şi a marcat 2 goluri. Jakolis a fost împrumutat la Apollon Limassol, unde a jucat 43 de meciuri în toate competiţiile şi a strâns 5 goluri şi 15 pase decisive! Golofca s-a întors la FC Botoşani în iarnă, după ce nu a convins în prima parte a sezonului la FCSB. El nu a mai repetat însă prestaţiile bune care îl propulsaseră în primul rând la FCSB şi îi va fi foarte greu să se impună în trupa lui Dică.

ADVERTISEMENT

Mulţi tineri împrumutaţi revin la FCSB

Un alt veteran care revine în această vară la FCSB sunt fundaşul dreapta Marian Pleaşcă, întors de la FC Voluntari. De asemenea, nu mai puţin de şapte tineri se întorc la roş-albaştri. Printre ei se numără portarii Ionuţ Poiană şi Toma Niga, fundaşul dreapta Gabriel Simion, fundaşul stânga Mario Mihai, mijlocaşul dreapta Paul Szecui şi mijlocaşii ofensivi Vlad Mihalcea şi Daniel Benzar.

Dintre aceştia, doar ultimul are şanse importante la primul 11, în timp ce ceilalţi vor fi cel mai probabil împrumutaţi din nou la echipe din Liga 1 şi Liga 2. De altfel, Daniel Benzar a şi jucat în 12 meciuri în prima parte a acestui sezon pentru FCSB, în care a şi înscris 4 goluri.

ADVERTISEMENT