News

Se iubesc din nou. Doi mari actori de la Hollywood au reluat legătura pe neaşteptate

Două celebrităţi de la Hollywood se iubesc din nou. Ea este cântăreaţă şi actriţă, dar şi una dintre cele mai râvnite femei din toată lumea. El este în plin divorţ cu o altă actriţă...
14.10.2015 | 14:03
Se iubesc din nou Doi mari actori de la Hollywood au reluat legatura pe neasteptate
ADVERTISEMENT

Două celebrităţi de la Hollywood se iubesc din nou. Ea este cântăreaţă şi actriţă, dar şi una dintre cele mai râvnite femei din toată lumea. El este în plin divorţ cu o altă actriţă faimoasă. Ambii vin din căsnicii eşuate şi vor să reaprindă scânteia pe care o aveau odată. Au format unul dintre cele mai sexy cupluri şi s-au iubit timp de doi ani, dar după aceea au luat-o pe drumuri diferite.

Se pare că acum cei doi actori s-au regăsit şi sunt gata să o ia de la început. Au fost împreună din 2002 până în 2004, timp în care au fost şi logodiţi. Nu se ştie ce nu a mers bine, dar acum nici nu mai contează, având în vedere că cei doi sunt gata să lase trecutul în urmă.

ADVERTISEMENT

Ben Affleck şi Jennifer Lopez formează din nou un cuplu

Jennifer Lopez (46 de ani) este din nou într-o relaţie cu Ben Affleck (43 de ani), pe care de multe ori l-a numit marea ei iubire. The National Enquirer susţine că are imagini exclusive cu cei doi, în ipostaze tandre, ce vor putea fi văzute de publicul larg, în următorul număr care va ieşi pe piaţă. Potrivit jurnaliştilor de la publicaţia citată, Ben Affleck şi Jennifer Lopez au fost surprinşi sărutându-se şi ţinându-se în braţe, în faţa prietenilor lor, scrie masterherald.com.

Ben Affleck este în plin divorţ cu Jennifer Garner (43 de ani), alături de care are trei copii. Au fost împreună 10 ani, dar s-au decis, de comun acord, să încheie mariajul, dar să-şi crească copiii împreună. Au existat numeroase zvonuri cu privire la motivul despărţirii, însă fostul cuplu nu a confirmat nici o informaţie.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.click.ro

Tags: