Life

Se lansează filmul lui Pavel Bartoș! Ce spune actorul despre Ramon: “Mergem până la capăt”

Pavel Bartoș a oferit detalii despre filmul în care îl va interpreta pe ”Ramon”, personajul principal. Pelicula se lansează în curând, în cinematografe.
31.01.2023 | 18:49
Se lanseaza filmul lui Pavel Bartos Ce spune actorul despre Ramon Mergem pana la capat
Filmul lui Pavel Bartoș este inspirat din showurile TV. Sursa foto: youtube
ADVERTISEMENT

Pe marile ecrane de la cinema se va putea viziona, în curând, un nou film românesc. Este vorba despre ”Ramon”, un personaj interpretat pe Pavel Bartoș.

Pavel Bartoș, despre noul său film, în care va interpreta personajul principal. Cine este ”Ramon”

”Ramon” este o comedie romantică și va avea premiera pe 3 februarie 2023. Îndrăgitul prezentator de la Protv și actor, totodată, a oferit detalii despre noul său rol.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș îl descrie pe ”Ramon” ca fiind un om cu suflet bun și care luptă pentru îndeplinirea visului său. Actorul consideră că are lucruri în comun cu acest personaj: faptul că merge până la capăt în atingerea țelului, indiferent de obstacole.

”Ramon este, de fapt, un om simplu după vorbă, după port, care crede într-un vis al lui şi face orice ca să-şi îndeplinească visul. Şi lumea nu înţelege de multe ori. De fapt, aici este punctul comun pe care-l am eu cu el.

ADVERTISEMENT

Uite, Pavel Bartoş cu Ramon: dacă noi credem în ceva, mergem până la capăt. Indiferent de câte piedici se pun, dacă crezi, mergi până la capăt! cum se va termina, vom vedea (…)”, a relatat Pavel Bartoș pentru Paginademedia.

De asemenea, în film mai apar și nume consacrate din lumea televiziunii și a showbizului, precum Andreea Esca, Smiley sau Selly. Cu toții vor oferi publicului diferite stări prin rolurile lor.

ADVERTISEMENT

Cine poate viziona filmul

Totodată, Pavel Bartoș este mulțumit că filmul este pentru orice categorie de vârstă. Actorul și-a dorit să poată fi văzut și de copiii lui, care îl consideră, de altfel, un model.

”Având trei copii, eu am zis oricând că dacă voi face un produs artistic, trebuie văzut de toţi copiii mei, inclusiv de cel mai mic, de opt ani jumate.

ADVERTISEMENT

Pentru că dacă în mine nu vede un model, atunci în cine să vadă? Eu vreau să se bucure de produsele mele”, a mai adăugat Pavel Bartoș.

Pe lângă toate acestea, Pavel Bartoș mai este și unul dintre producătorii filmului Ramon, dar și unul dintre scenariști.

ADVERTISEMENT
Tags: