Fotbal intern

Se măreşte familia! La Vaslui ajung şi fraţii lui Madson şi Temwanjera

Preşedintele executiv al moldovenilor, Dragoş Iftime, a dezvăluit pentru un ziar local din Vaslui, Vremea Nouă, că formaţia antrenată de Liviu Ciobotariu urmează să se întărească pentru...
02.01.2014 | 20:10
Se mareste familia La Vaslui ajung si fratii lui Madson si Temwanjera

Preşedintele executiv al moldovenilor, Dragoş Iftime, a dezvăluit pentru un ziar local din Vaslui, Vremea Nouă, că formaţia antrenată de Liviu Ciobotariu urmează să se întărească pentru returul campionatului cu fraţii lui Madson şi Temwanjera.

“La capitolul transferuri, am deschis colaborări cu mai mulţi scouteri şi îl avem alături pe impresarul care i-a adus pe Adailton, Costly şi Gladstone la Vaslui. Vor veni şapte jucători, cu patru dintre ei fiind în discuţii avansate chiar în momentul în care vorbim. Sînt patru internaţionali de tineret din străinătate, titulari la echipele naţionale. Sîntem interesaţi de ei pentru că vrem să întinerim lotul. În stagiul din Antalya vor veni în probe fratele lui Madson şi fratele lui Mike Temwanjera, jucători despre care avem referinţe foarte bune. Primul evoluează pe postul de  mijlocaş ofensiv în campionatul Braziliei, în timp ce al doilea este vîrf în campionatul Africii de Sud. Dacă vor confirma, cu siguranţă vor deveni jucătorii noştri”, a dezvăluit oficialul moldovenilor.