News

Se MĂRITĂ Burlăciţa? “Cristian i-a oferit inelul!”

Cristian Mitrea este hotarat sa mearga pana la capat cu Andreea Mantea si, recent, a facut un pas foarte important in relatia lor! Prietenii luptatorului in cusca sustin ca acesta i-ar fi oferit...
Autor: Ionuţ Cataramă | 21.08.2014 | 08:34

Cristian Mitrea este hotarat sa mearga pana la capat cu Andreea Mantea si, recent, a facut un pas foarte important in relatia lor! Prietenii luptatorului in cusca sustin ca acesta i-ar fi oferit frumoasei femei un inel si i-ar fi marturisit cat de mult o iubeste.

Nu mai reprezinta o surpriza pentru nimeni faptul ca Andreea Mantea l-a ales pe Cristi Mitrea drept barbatul care sa ii fie alaturi dupa show-ul “Burlacita”! Si daca toata lumea se astepta ca relatia dintre ei sa fie doar o regie, ei bine, la doua luni de la terminarea filmarilor, amorezii au inca o relatie frumoasa! Mai mult, luptatorul pare mai hotarat ca niciodata sa ramana mult timp in viata vedetei.

 

/>Mantea a primit un inel de la luptator?De altfel, surse din preajma barbatului sustin ca acesta o idolatrizeaza pe bruneta. “E innebunit dupa Andreea, numai despre ea vorbeste de cand a cunoscut-o! Nu exista un alt subiect de discutie, iar noi, prietenii lui, chiar il tachinam pe aceasta tema. El este insa imun la ironii si continua sa o vada pe Mantea ca fiind femeia vietii lui! Drept dovada, acum ceva vreme, i-a oferit si un inel, apoi i-a spus ca o iubeste! Cine stie, in scurt timp, poate avem parte de o surpriza si omu’ ne cheama la nunta! Sa mai vrea si Andreea…”, au povestit apropiati de-ai castigatorului de la “Burlacita”!
andreea-mantea-07 Andreea Mantea for Jolidon Lingerie collection (2008-2009) photo shoot

zGYVC andreea-mantea

Sursa: www.wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!