Cele mai citite

Se menajează? Nemec n-a jucat la Dinamo, dar e apt pentru naţională

Adam Nemec nu a mai bifat niciun meci pentru FC Dinamo Bucureşti în ultima lună, după ce a acuzat o accidentare, dar va evolua pentru echipa naţională a Slovaciei.
21.03.2018 | 08:20
Se menajează? Nemec n-a jucat la Dinamo, dar e apt pentru naţională

Atacantul aflat în ultimele luni de contract cu Dinamo Bucureşti a plecat spre Bangkok la începutul acestei săptămâni pentru a se alătura naţionalei Slovaciei, urmând ca fotbalistul în vârstă de 32 de ani să evolueze într-un turneu de meciuri amicale în Thailanda.

Adam Nemec s-a accidentat în meciul cu FCSB, scor 2-2, după ce a suferit o ruptură musculară. De atunci nu a mai intrat pe gazon, dorint să se recupereze şi a urmat programul impus de staff-ul tehnic al “câinilor”. Slovacul a început antrenamentele alături de coechipierii săi, dar Florin Bratu ar putea să se bazeze pe serviciile lui după ce va reveni din Thailanda. 

Ce a decis staff-ul tehnic de la Dinamo după discuţia cu Nemec

Conform gsp, Adam Nemec a purtat o discuţie cu staff-ul tehnic de la Dinamo înainte să plece la echipa naţională a Slovaciei, iar oficialii din “Ştefan cel Mare” au decis ca atacantul să nu rişte. Astfel, atacantul nu va juca în primul meci, ci abia în al doilea, finala mare sau mica a turneului din Thailanda. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri