Fotbal intern

Se negociază dur plecarea lui Ionuț Badea de la Chiajna! Sumă uriașă cerută de tehnician!

11.09.2018 | 12:46
Se negociaza dur plecarea lui Ionut Badea de la Chiajna Suma uriasa ceruta de tehnician

Formația ilfoveană încearcă să rupă contractul cu antrenorul principal. Chiajna dorește plecarea lui Ionuț Badea și pentru acest lucru e dispusă să îi plătească o sumă de bani. Doar că socoteala primarului Minea, omul care decide totul la Concordia, nu corespunde cu dorința tehnicianului.

Zilele lui Badea pe banca tehnică a ilfovenilor sunt numărate, cele 7 puncte realizate în primele 7 etape ale campionatului fiind considerate prea puține de conducerea clubului. FANATIK.RO a aflat culisele tratativelor dintre părți.

Plecarea lui Ionuț Badea de la Chiajna este iminentă! Care va fi prețul?

Informațiile noastre vorbesc despre o stare extrem de tensionată în interorul grupării ilfovene. Astfel, antrenorul principal nu mai are sprijinul oficialilor echipei, iar jucătorii sunt din ce în ce mai greu de motivat în aceste condiții. Înfrângerea umilitoare de la Iași, 0-3, a declanșat o adevărată furtună la cel mai înalt nivel al Concordiei. Primarul Minea a decis: plecarea lui Ionuț Badea de la Chiajna este singura modalitate prin care echipa își poate reveni. Un șoc care ar trebui să trezească fotbaliștii și să readucă formația pe linia de plutire. Există un singur impediment: pretențiile tehnicianului!

Îndepărtarea lui Ionuț Badea de la Concordia, blocată de o clauză “suculentă”!

FANATIK.RO a aflat că fostul secund al lui Daum de la naționala României a avut grijă să își betoneze contractul în momentul venirii la Chiajna. Acum, el a cerut pentru a pleca de la echipă achitarea integrală a clauzei din acord: 200.000 de euro pentru el și staff-ul său! O sumă uriașă pentru orice club din Liga 1, nu doar pentru gruparea ilfoveană.

Astfel, îndepărtarea lui Ionuț Badea de la Concordia a devenit o misiune extrem de dificilă. Oficialii Chiajnei ar fi dispuși să îi plătească antrenorului “doar” 20.000 de euro, adică 10 la sută din cât ar dori Badea. Pentru că părțile sunt departe de un numitor comun, o decizie finală s-ar putea lua după următorul joc din campionat, acasă cu Sepsi OSK.

Visul imposibil al lui Minea: aducerea lui Victor Pițurcă director tehnic!

Demiterea actualului antrenor nu reprezintă decât prima parte din planul celor de la Concordia Chiajna. Primarul Minea a încercat în ultima perioadă să dea o adevărată lovitură: aducerea lui Victor Pițurcă în funcția de director tehnic. Fostul selecționer a fost la câteva meciuri de pe teren propriu ale ilfovenilor și are o relație apropiată cu edilul Minea.

FANATIK.RO a scris despre interesul pentru serviciile lui Pițurcă la începutul lunii august, dar este greu de crezut că un antrenor foarte scump precum “Satana” ar putea accepta un salariu sub nivelul său, dar și preluarea unei echipe aflate în plin campionat, cu obiectiv salvarea de la retrogradare.

Victor Pițurcă îmbrăcat în haine arăbești
Victor Pițurcă a antrenat ultima dată la arabi, iar acum ar putea profita de îndepărtarea lui Ionuț Badea de la Concordia

Ultima dată, Victor Pițurcă, ajuns la 62 de ani, a antrenat la Al Ittihad, în Arabia Saudită. În luna mai, el a fost în negocieri cu Banyias SC, din Emiratele Arabe Unite, care îi oferea un salariu anual de 1,5 milioane de dolari și era de acord să îi plătească 20.000 de dolari pentru chiria unei vile de lux. Cu toate că oferta era mai mult decât atractivă din punct de vedere financiar, românul a declinat-o, preferând să rămână în țară, alături de familie.