Fotbal intern

Se pariază masiv pe victoria celor de la Hermannstadt! Scădere uriașă de cotă pentru un succes cu Astra

17.02.2020 | 18:49
Se pariaza masiv pe victoria celor de la Hermannstadt Scadere uriasa de cota pentru un succes cu Astra
ADVERTISEMENT

Situație bizară înainte de FC Hermannstadt – Astra Giurgiu. Cu toate că giurgiuvenii au nevoie disperată de victorie pentru a mai spera la play-off, în timp ce gazdele nu au nicio grijă deosebită și așteaptă play-out-ul, cotele au „căzut în cap” pentru gazde!

Se pariază masiv pe victoria FC Hermannstadt!

Amatorii de pariuri sportive pariază masiv pe victoria celor de la FC Hermannstadt și cotele au fost date realmente peste cap, cu o oră înainte de începerea partidei.

ADVERTISEMENT

Concret, Astra era văzută drept favorită în momentul „deschiderii” cotelor, având în medie o cotă de 2.10 la victorie. Sibienii lui Miriuță erau cotați cu șansa a doua, majoritatea caselor de pariuri oferind o cotă de peste 3 pentru victoria celor de la Hermannstadt.

În acest moment, victoria sibienilor e cotată cu 2.20, în timp ce giurgiuvenii au o cotă de peste 3 la victorie În acest moment, până și șansă dublă „X2” pe Astra Giurgiu pare să fie un pariu neverosimil, cu o cotă de aproape 1.60!

ADVERTISEMENT

Betano, de exemplu, oferă cotă 3.45 pentru o victorie a Astrei! Victoria gazdelor e cotată cu 2.35. Unibet a deschis oferta cu 2.15 pentru o victorie a Astrei, iar acum oferă 3.40 pentru același pariu.

Așadar, cei care au încredere că Astra nu pierde au șansa să facă un profit de 57% pe suma pariată, fiindcă X2-ul e cotat cu 1.57. Curajoșii care mizează pe 2 solist își pot tripla miza.

ADVERTISEMENT
Se pariază masiv pe victoria celor de la Hermannstadt cu Astra
Se pariază masiv pe victoria celor de la Hermannstadt cu Astra

Explicația? Fanii mizează masiv pe 1 solist

Explicația pentru „căderea în cap” a cotelor e simplă, chiar dacă nu pare logică: se pariează masiv pe 1 solist. Lucru bizar, în condițiile în care Astra are o singură variantă astăzi contra echipei lui Miriuță: victoria.

Desigur, forma extrem de slabă a Astrei și înfrângerile pe linie din campionat par să conteze în alegerea făcută de fani. De asemenea, lipsa lui Budescu și Răduț, plus lipsa de formă a lui Denis Alibec par a fi alte argumente pentru care fanii nu mai mizează pe Astra.

ADVERTISEMENT
  • 18.7 milioane de euro e valoarea lotului Astrei Giurgiu
  • 8.35 milioane de euro e valoarea lotului lui Hermannstadt
ADVERTISEMENT