Fotbal intern

“Kapetanos VA FI JUDECAT!”. Reghe: “Să fie SUSPENDAT!”

UPDATE 21.50: Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a recunoscut încă o dată că grecul Pantelis Kapetanos ar fi trebuit eliminat în primul meci cu Astra, după ce l-a lovit pe Andrei Mureşan...
20.12.2013 | 20:52
Kapetanos VA FI JUDECAT Reghe Sa fie SUSPENDAT

UPDATE 21.50: Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a recunoscut încă o dată că grecul Pantelis Kapetanos ar fi trebuit eliminat în primul meci cu Astra, după ce l-a lovit pe Andrei Mureşan şi a adăugat că nu va fi deranjat dacă atacantul va fi suspendat mîine.

“Eu vreau să jucăm fotbal. Trebuie să existe rivalitate, dar să nu promovăm ura. Nu sînt de acord cu gestul lui Kapetanos. Jucătorii sînt profesionişti şi trebuie să se respecte. În afară de gestul necontrolat al lui, nimeni de la Steaua nu a provocat în vreun fel. Îmi doresc să cîştig doar pe teren şi acest lucru îl promovez şi în vestiar. Eu nu sînt laş, Kapetanos ar fi trebuit să fie sancţionat cu roşu. Era un lucru grav pentru noi, deoarece era abia minutul 26, însă sînt convins că Tudor nu a văzut acea fază. Îl cunosc bine pe arbitru, ne-a arbitrat de multe ori şi niciodată nu mi-a dat senzaţia că este părtinitor. Ok, să se facă dreptate, chiar dacă îl suspendă pe Kapetanos!”, a spus Laurenţiu Reghecampf la Digi Sport.

Conflictul dintre oficialii Stelei şi Astrei s-a aprins din nou, la Digi Sport, unde Dinu Gheorghe şi Mihai Stoica s-au contrat pe tema ultimelor acuzaţii apărute din fiecare tabără

“Din cîte am înţeles şi eu, s-ar judeca mîine cazul lui Kapetanos. Se va judeca înaintea meciului, nu este nimic suspect, întotdeauna se judecă înaintea etapei care urmează. Nu am nimic cu Steaua, Comisia să fie echidistantă. Noi ne-am făcut datoria să atragem atenţia Comisiei. Dacă arbitrul nu a văzut, nu înseamnă că a scăpat”, a declarat Dinu Gheorghe la Digi Sport.

“Să îi răspund întîi lui Reghe: să minţi cu atîta nonşalanţă şi să spui că jucatorii Stelei au fost preocupaţi doar de joc, să nu recunoşti jocul extrem de violent, înseamnă că nu îi mai e ruşine de nimeni şi poţi să spui ce îţi pasă. Kapetanos l-a bătut efectiv pe Mureşan. Ce a făcut Kapetanos nu am văzut de mult în România”, a adăugat “Vamă”.

“Să îi răspund lui Argăseală: eu cred că cei care jignesc Comisiile sînt cei de la Steaua. Eu nu am vorbit de arbitraj, nu am vorbit de nimic. Să faci memoriu doar pentru asemenea tîmpenii? Ei se plîng ca nişte babe. Nu ne confundaţi pe noi cu Pandurii Târgu Jiu. Nu l-am văzut pe domnul Argăseală să vorbească despre eventualele probleme de arbitraj cu Tudor şi Oniţa”, a mai declarat giurgiuveanul.

“Iar managerului: minte şi el, dacă minte Reghe, ce să facă şi el? Sînt ca fraţii. Dacă ei vorbesc despre arbitraj, eu propun să înceapă ei, cu cele două meciuri cu Ceahlăul, cu Vaslui, cu Oţelul, cu Mediaş etc. Tot meciul, cei de la Steaua vor fi monitorizaţi cu o cameră video. Să stea liniştiţi cei de pe bancă, altfel se va vedea totul şi vor fi suspendaţi. Nu vor păţi nimic. Vor avea parte de acelaşi tratament, normal după cum cred ei, de care am avut noi parte la Bucureşti”, a continuat oficialul Astrei.

În dialog a intrat şi Mihai Stoica, managerul roş-albaştrilor.

“Eu aştept ca Dinu Gheorghe să justifice în faţa comisiilor declaraţia legată de Paraskevas şi Pandurii. Toate declaraţiile pe care le-am făcut despre Astra, au fost despre joc şi valoarea jucătorilor. Nu am fost ironic, nu am fost maliţios. Niciodată nu am spus depreciativ la adresa Astrei.  Noi aşa am auzit, că Dinu Gheorghe a zis că vom vedea arbitraj la Giurgiu. S-au spus multe lucruri despre Steaua. Noi  nu am făcut nici un comentariu despre Astra”.

“Ceea ce s-a întîmplat la Vaslui, pentru  că arbitrul Colţescu a fost acuzat, este cel mai mare linşaj. Au fost măsuri bune luate de el. Prea multe discuţii s-au făcut”, a declarat oficialul stelist.