Fotbal international

Se pregătesc mutări colosale la vară! Sadio Mane, aproape de Real Madrid! Pe cine ia Liverpool în locul său

06.04.2019 | 22:26
Se pregatesc mutari colosale la vara Sadio Mane aproape de Real Madrid Pe cine ia Liverpool in locul sau
ADVERTISEMENT

Se pregătesc mutări importante pe piața transferurilor în această vară. După ce Tottenham a anunțat că este pregătită să se despartă de 12 jucători, Liverpool se poate despărți de cel mai bun om al său din acest sezon. 

Sadio Mane, aproape de Real Madrid!

Real Madrid încearcă să-și întărească ofensiva în vară, compartiment unde Los Blancos au suferit din plin după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus. Cu patru meciuri consecutive fără gol marcat, Real a avut cea mai lungă astfel de perioadă din întreaga istorie a clubului, sub comanda lui Lopetegui, care imediat a fost demis și înlocuit cu Solari.

ADVERTISEMENT

Nici el nu a rezistat prea mult pe bancă după ce a fost eliminat din Liga Campionilor de Ajax, iar acum s-a reîntors Zidane. Francezul își făcuse planuri mari în privința transferurilor, dar aducerilor lui Hazard sau Mbappe nu sunt tocmai simple. Astfel, Real s-a reorientat către o altă pistă, anunță Daily Mail. Madrilenii au șanse mari să-l transfere la vară pe Sadio Mane, jucător care pur și simplu a explodat în acest sezon la Liverpool, devenind mai bun chiar și decât Mohamed Salah.

Depay este principala tinta a lui Liverpool la vara
Depay este principala tinta a lui Liverpool la vara

Liverpool se pare că s-ar fi reorientat repede pentru înlocuirea lui Mane. Klopp vrea să-l aducă pe Anfield pe Memphis Depay, de la Lyon. Francezii sunt dispuși să renunțe la starul olandez, mai ales că Lyon nu a avut rezultate grozave în acest sezon, dar nu pentru o sumă mai mică de 30 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Lyon are șanse mici să mai prindă locul 2 în Ligue 1, loc ce i-ar asigura prezența directă în grupele Ligii Campionilor în următorul sezon. Totuși, lyonezii sunt favoriți să încheie sezonul pe locul 3, care asigură prezența în preliminariile Champions League. Lyon a fost eliminată la această ediție de Barcelona, în faza optimilor de finală.