Carousel hot news

Alegerile FRF, coborîte în PENAL?! “Şpăgi de 10.000 €. Fuge lumea de fotbal”

Marcel Puşcaş, cel de-al treilea candidat la şefia FRF după Gică Popescu şi Răzvan Burleanu a acuzat la FANATIK SHOW că deja au început jocurile murdare în alegerile pentru şefia FRF....
06.12.2013 | 00:05
Alegerile FRF, coborîte în PENAL?!

Marcel Puşcaş, cel de-al treilea candidat la şefia FRF după Gică Popescu şi Răzvan Burleanu a acuzat la FANATIK SHOW că deja au început jocurile murdare în alegerile pentru şefia FRF.

“Se vehiculează că la aceste alegeri se pregătesc cadouri şi şpăgi făcute de o instituţie pentru o altă instituţie. 10.000 de euro pentru ca fiecare să-şi văruiască sediul, aşa am auzit în ziare. Am făcut zeci de structuri în toţi aceşti ani, am hrănit mii de oameni, să conduc o federaţie cu 130 de angajaţi e o joacă”, a dezvăluit Marcel Puşcaş, în direct la Fanatik Show.

“Uitaţi-vă la stadioane, fuge lumea de fotbal. Totul e din cauza unor oameni de fotbal care de 23 de ani nu au făcut nimic. Nu au competenţe, sînt oameni care se gîndesc la interese personale, lipsiţi de scrupule, fotbalul trebui redat românilor, cluburilor şi bazei piramidei pe care au reuşit să o inverseze”, a mai spus Puşcaş. 

Vezi video:

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri