Life

Se pregătește Alexia Eram să devină următoarea Andreea Esca? Ce planuri are fiica îndrăgitei știriste

Alexia Eram a absolvit recent cursurile unei Universități din Marea Britanie, iar acum se pregătește pentru următoarea etapă din viața sa. Ce vrea să facă tânăra.
25.07.2022 | 16:30
Se pregateste Alexia Eram sa devina urmatoarea Andreea Esca Ce planuri are fiica indragitei stiriste
Alexia Eram, pe urmele mamei sale. Ce plănuiește fiica știristei Andreea Esca. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Influencerița în vârstă de 21 de ani visează să devină următoarea Andreea Esca? Dezvăluirea a fost făcută recent, în cadrul unui interviu, unde iubita lui Mario Fresh, a dezvăluit ce planuri are și în ce domeniu vrea să lucreze.

Alexia Eram, pe urmele mamei sale. Ce plănuiește fiica știristei Andreea Esca

Alexia Eram adoră să apară în lumina reflectoarelor și nu exclude posibilitatea să fie o prezență constantă pe sticlă. Tânăra își dorește să meargă pe urmele mamei sale, Andreea Esca, dar nu pentru a prezenta știri.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă vrea să modereze o emisiune, însă până atunci este implicată în foarte multe proiecte. Unul dintre acestea este o afacere cu cosmetice pe care o va lansa curând. Mai exact, momentul oportun este când va avea un milion de urmăritori pe Instagram.

„Știri nu, entertainment poate. Nu mă văd la știri, mi se pare mult prea serios jurnalul pentru mine. Dar o emisiune de entertainment, de ce nu? Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor, de ce să vă mint.

ADVERTISEMENT

Mi-ar plăcea mai mult să merg spre direcția mamei mele, cu o emisiune ceva, decât pe cea a tatălui cu business-uri. Poate Aris că el mai mult pe business. Aș vrea să fac o colecție de cosmetice.

Acum câțiva ani am început cu un ruj, dar atunci eram mai mică, eram încă la facultate. Mai ales că acum am făcut și eu un curs de automachiaj și încep să învăț mai multe despre machiaj.

ADVERTISEMENT

Cine știe când vine lansarea. La un milion de urmăritori fac o colecție”, a mărturisit Alexia Eram în cadrul unei emisiuni TV, conform wowbiz.ro.

Alexia Eram, o tânără multitalentată

Tânăra influenceriță este o prezență constantă pe social media, acolo unde este foarte activă. A început să devină cunoscută după ce a făcut mai multe vlogguri și chiar și-a încercat norocul în industria muzicală.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram, fiica prezentatoarei Andreea Esca, este absolventă a unui instituții prestigioase din Marea Britanie. În plus, șatena demonstrează că este o fire ambițioasă, care reușește tot ce-și pune în minte și care are numeroase talente.

ADVERTISEMENT