Fotbal intern

Se pregătește o nouă trădare în fotbalul românesc? Nicolae Stanciu nu ar refuza CFR Cluj: „Sincer, și eu aș alege”

05.04.2020 | 21:13
Se pregateste o noua tradare in fotbalul romanesc Nicolae Stanciu nu ar refuza CFR Cluj Sincer si eu as alege
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu dezvăluie că l-a sfătuit pe Alexandru Chipciu să aleagă CFR Cluj în perioada de transferuri din iarnă și recunoaște că ar urma același traseu, deși a jucat trei ani la FCSB, contracandidata la titlu a formației lui Dan Petrescu în ultimele sezoane.

Nicolae Stanciu ar juca la CFR Cluj

Nicolae Stanciu și Alexandru Chipciu sunt doi dintre fotbaliștii emblematici ai ultimului deceniu la FCSB, cei doi contribuind decisiv la câștigarea titlurilor în Liga 1 și la calificarea formației „roș-albastre” în grupele Champions League.

ADVERTISEMENT

În ianuarie, Alexandru Chipciu a revenit în fotbalul românesc, la CFR Cluj, rivala celor de la FCSB din ultimele sezoane, iar Nicolae Stanciu recunoaște că ar alege același traseu în viitor.

Sincer, da, aș alege și eu CFR Cluj. Am vorbit și cu Alex Chipciu, dar nu cred că l-am influențat cu ceva.

ADVERTISEMENT

Atunci când mi-a cerut părerea, și eu i-am zis că aș alege CFR-ul. Sper să fie bine și să câștige din nou campionatul!”, a declarat Nicolae Stanciu la TV Digisport.

Nicolae Stanciu, remiză pe „Camp Nou” împotriva lui Lionel Messi

Slavia Praga a obținut calificarea în grupele Champions League, după ce a trecut în play-off de CFR Cluj, 2-0 scor general, însă la tragerea la sorți a fost lovită de ghinion.

ADVERTISEMENT

Formația lui Nicolae Stanciu a fost repartizată în grupa F, alături de Barcelona, Borussia Dortmund și Inter Milano, și a terminat pe ultimul loc, cu două remize, obținute chiar pe „San Siro” și „Camp Nou”.

Internaționalul român recunoaște că meciul cu Barcelona, în care a jucat împotriva lui Lionel Messi, poate fi considerat un vis devenit realitate.

ADVERTISEMENT

Foarte puține echipe au mai reușit să plece de pe Camp Nou fără gol primit. Nu am crezut vreodată că pot ajunge să joc astfel de meciuri, îmi doream foarte mult să joc împotriva lui Messi sau a lui Ronaldo, sunt mult mai liniștit acum, că am jucat împotriva lui”, recunoaște Stanciu.

ADVERTISEMENT