ADVERTISEMENT
Fotbal international

Se pregătește o revenire „galactică” pe Bernabeu. Agentul lui Cristiano Ronaldo negociază cu Real Madrid

Autor: Cosmin Crăciun | 12.03.2021 | 12:11
Se pregătește o revenire „galactică” pe Bernabeu. Agentul lui Cristiano Ronaldo negociază cu Real Madrid
Se pregătește o revenire „galactică” pe Bernabeu. Agentul lui Cristiano Ronaldo negociază cu Real Madrid

Juventus a fost eliminată de FC Porto din Liga Campionilor, iar presa din Spania anunță că agentul lui Cristiano Ronaldo pregătește deja revenirea portughezului la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Jorge Mendes ar fi luat legătura cu oficialii fostei campioane a Europei, iar revenirea lui Ronaldo este considerată o idee excelentă și pe Santiago Bernabeu, având în vedere performanțele Realului de după plecarea lui CR7.

Nici Juventus nu ar spune „nu” unei astfel de mutări, având în vedere că torinezii au fost eliminați din UCL și nu mai sunt mulțumiți cu salariul mare al lui Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Se pregătește o revenire „galactică” pe Bernabeu. Cristiano Ronaldo, gata să se întoarcă la Real Madrid

Lucrurile nu au evoluat deoc într-un mod fericit pentru Cristiano Ronaldo, de când a plecat de la Real Madrid. Chiar dacă, individual, a rămas la un nivel ridicat, portughezul nu a mai atins gloria de care s-a bucurat pe Santiago Bernabeu.

El nu a reușit să câștige Liga Campionilor cu Juventus. Altfel spus, a ratat principalul obiectiv pentru care a ajuns la Torino în 2018. În aceste condiții, CR7 ar fi foarte încântat de o revenire pe Bernabeu, mai ales că Juve are toate șansele să rateze și titlul în Serie A.

ADVERTISEMENT

„Jorge Mendes a vorbit cu oficialii lui Real Madrid despre posibilitatea revenirii lui Ronaldo la echipă”, a declarat jurnalistul spaniol Josep Pedrerol, citat de Marca. Deși discuția ar fi fost una informală, ideea este una tratată cu seriozitate de ambele tabere.

Nici Juventus n-ar refuza. Nu mai face față salariului

Italienii de la Juventus s-au convins că ideea de a-l aduce pe Ronaldo nu a fost una atât de inspirată pe cât se așteptau în 2018. Liga Campionilor n-a ajuns pe Juventus Stadium, iar misiunea portughezului a fost una eșuat, în viziunea oficialilor campioanei Italiei.

ADVERTISEMENT

Aceștia sunt nemulțumiți și de salariul mare al portughezului și ar fi fost interesați și de un schimb cu Mauro Icardi, de la PSG. Presa din Italia a anunțat că oficialii lui Juventus vor să găsească neapărat o metodă prin care să se despartă de Ronaldo.

Este de așteptat ca în această vară să se finalizeze o mutare a portughezului care a câștigat de patru ori Liga Campionilor cu Real Madrid, iar revenirea pe Santiago Bernabeu prinde tot mai mult contur.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!