ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Se pregăteşte pentru ciment în apă. Vezi cum se antrenează Rafa Nadal la Mallorca

Rafael Nadal a ajuns deja, la 27 de ani, unul dintre cei mai titraţi jucători de tenis din istorie, iar una dintre principalele calităţi pe baza căruia specialiştii pun succesul său este...
Autor: Nicu Bădescu | 29.07.2013 | 17:24
Se pregăteşte pentru ciment în apă. Vezi cum se antrenează Rafa Nadal la Mallorca

Rafael Nadal a ajuns deja, la 27 de ani, unul dintre cei mai titraţi jucători de tenis din istorie, iar una dintre principalele calităţi pe baza căruia specialiştii pun succesul său este pregătirea fizică impecabilă pe care e etalat-o în repetate rînduri. În această perioadă, spaniolul, numărul 5 ATP, a luat o pauză de la meciurile oficiale, care a început odată cu momentul eliminării sale de la Wimbledon, adică de mai bine de o lună, dar se pregăteşte intens pentru revenire.

ADVERTISEMENT

Nadal se va reîntoarce pe terenul de joc odată cu debutul turneelor Masters din circuitul nord-american, ce se desfăşoară pe ciment şi care încep pe 5 august, la Montreal, în Canada. Pînă atunci, “Matadorul” se pregăteşte la Mallorca alături de staff-ul său, iar intensitatea cu care octuplul campion de la Roland Garros se pregăteşte este evocată de o poză postată astăzi pe contul său de Facebook. Spaniolul a fost imortalizat scufundat pînă sub piept în pisicină, în timp ce trage cu toată forţa de o coardă elastică susţinută de unul dintre preparatorii săi fizici.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!