Fotbal intern

Se pregătește plecarea lui Harlem Gnohere de la FCSB? Ce s-a întâmplat cu el în ultimele zile

21.01.2019 | 15:42
Se pregateste plecarea lui Harlem Gnohere de la FCSB Ce sa intamplat cu el in ultimele zile

Harlem Gnohere este unul dintre cei mai curtați jucători din lotul FCSB-ului, iar tot ceea ce s-a întâmplat cu “Bizonul” în ultimele zile duce cu gândul că oficialii de la vicecampioana României îi pregătesc plecarea atacantului francez în vârstă de 30 de ani.

Golgheterul FCSB-ului nu a fost folosit de Mihai Teja în meciul amical jucat de gruparea roș-albastră împotriva celor de la Shanghai Shenhua, scor 2-2. Asta nu e tot! “Bizonul” nu s-a antrenat nici luni dimineața cu formația patronată de Gigi Becali, anunță gsp.ro.

FCSB îi pregătește plecarea lui Harlem Gnohere

Deși atacantul francez a suferit o accidentare nu foarte serioasă în urmă cu 6 zile, sursa citată mai sus anunță că Harlem Gnohere este la un pas de plecare. Astfel, oficialii de la FCSB îl protejează pe “Bizon” pentru a nu risca o accidentare gravă și a putea să îl vândă în perioada următoare. Asta nu e tot! Gigi Becali l-a transferat și pe atacantul Ioan Hora, cel care ar putea să îl înlocuiască pe fotbalistul francez.

Echipa care s-a arătat interesată de transferul lui Harlem Gnohere este Al Wasl. Laurențiu Reghecampf este antrenor principal acolo, iar acesta i-a transmis lui Gigi Becali că îl dorește pe atacantul francez sub comanda sa. Deși a plătit 250.000 de euro pentru el, latifundiarul din Pipera a transmis că dorește 5 milioane de euro pentru a-l lăsa pe acesta să plece de la gruparea roș-albastră.

Bucuria lui Harlem Gnohere după un gol înscrs pentru FCSB
Bucuria lui Harlem Gnohere după un gol înscrs pentru FCSB

250.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru Harlem Gnohere

Cotat de site-urile de specialitate la 2,5 milioane de euro, Harlem Gnohere a ajuns la FCSB în ianuarie 2017 după ce Gigi Becali le-a plătit celor de la Dinamo 250.000 de euro. Contractul atacantului francez cu gruparea roș-albastră este valabil până pe 30 iunie 2020. În sezonul 2018 – 2019, Harlem Gnohere a jucat în 23 de meciuri pentru FCSB, a dat 15 goluri și a oferit o pasă decisivă.

  • 2,5 milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform transfermarkt.com