Premier League

Se pregăteşte trădarea anului în Premier League?! Mauricio Pochettino, al doilea favorit la pariuri să-i ia locul lui Unai Emery la Arsenal

24.11.2019 | 18:28
Se pregateste tradarea anului in Premier League Mauricio Pochettino al doilea favorit la pariuri sai ia locul lui Unai Emery la Arsenal
ADVERTISEMENT

Unai Emery nu mai are multe șanse să rămână pe banca lui Arsenal, mai ales după ce în ultima rundă echipa sa a „smuls” doar un egal pe teren propriu cu Southampton, în condițiile în care „sfinții” au ratat multe ocazii imense. Mauricio Pochettino este al doilea favorit la casele de pariuri să o preia pe Arsenal, după ce a fost demis de la Tottenham.

Pochettino, al doilea favorit la casele de pariuri să o preia pe Arsenal

Mauricio Pochettino a fost demis în urmă cu o săptămână de la Tottenham, și este al doilea favorit să o preia pe Arsenal în cazul în care conducerea „tunarilor” va hotărâ să întrerupă colaborarea cu Unai Emery. Dacă tehnicianul argentinian va accepta o posibilă propunere, ar putea declanșa un adevărat scandal în Londra, din cauza rivalității dintre Tottenham și Arsenal.

ADVERTISEMENT

Principalul favorit să vină pe banca lui Arsenal este Mikel Arteta, fost mijlocaș la Arsenal și actual antrenor secund la Manchester City. În cazul în care spaniolul ar accepta o posibilă ofertă din partea lui Arsenal, ar putea fi prima echipă din carieră pe care o pregătește din poziția de antrenor principal.

Cotele la pariuri pentru top 5 favoriți să-i ia locul lui Emery la Arsenal:

  1. Mikel Arteta – cotă 5,00
  2. Mauricio Pochettino – cotă 6,50
  3. Massimiliano Allegri – cotă 7,00
  4. Nuno Espirito Santo – cotă 11,00
  5. Patrick Vieira – cotă 11,00
ADVERTISEMENT

Rezultatele lui Emery sunt dezamăgitoare

Fanii lui Arsenal s-au săturat de rezultatele pe care echipa le obține sub conducerea lui Unai Emery și îl vor pe tehnicianul spaniol afară de la echipă. Mai mult decât atât, „tunarii” nu au mai câștigat în campionat de la începutul lunii octombrie.

De atunci, Arsenal a jucat nu mai puțin de 5 meciuri în Premier League și a suferit două înfrângeri cu Sheffield United și Leicester și a terminat la egalitate meciurile cu Crystal Palace, Southampton și Wolves. Ultima victorie a lui Arsenal a fost în grupele Europa League împotriva Vitoriei Guimaraes, 3-2 pe teren propriu.

ADVERTISEMENT
  • 7 este locul pe care Arsenal îl ocupă în Premier League cu 18 puncte în 13 etape