Fotbal international

Se pregătește un schimb de jucători între Juventus și Manchester United. Un campion mondial ar putea ajunge în Italia

16.08.2020 | 18:59
Se pregateste un schimb de jucatori intre Juventus si Manchester United Un campion mondial ar putea ajunge in Italia
ADVERTISEMENT

Andrea Pirlo, noul antrenor al lui Juventus, vrea să aducă la Torino un fost coechipier de-al său. Ziariștii de la Tuttosport au scris despre tratativele care există între cele două echipe pentru ca Paolo Dybala să meargă în Anglia, iar Paul Pogba să se ducă în Italia.

Lui Pirlo îi place cum joacă Paul Pogba. Între 2012 și 2015 cei doi au fost colegi de echipă la campioana Italiei. Pirlo vrea acum să fie antrenorul francezului care nu a avut cea mai bună perioadă din cariera sa la Manchester United.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul ”Bătrânei Doamne” a discutat cu patronii lui Juve pentru a-l aduce pe Pogba în locul lui Pjanic care a ajuns la FC Barcelona.

Dybala, cel mai bun jucător din Serie A

Paolo Dybala va ajunge în locul francezului în Anglia. Argentinianul a fost desemnat MVP-ul stagiunii 2019-2020 din campionatul Italiei.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii italieni scriu că Dybala și Ronaldo ar putea pleca de la Juventus în această perioadă de transferuri. Totodată, ar putea să o părăsească pe campioana Italiei și Gonzalo Higuain, Douglas Costa, Aaron Ramsey și Sami Khedira. Aceștia nu intră în planurile noului antrenor al lui Juve.

Andrea Pirlo vrea să îi transfere la campioana Italiei pe Duvan Zapata de la Atalanta, Edin Dzeko de la AS Roma sau Raul Jimenez de la Wolverhampton.

ADVERTISEMENT

Palmaresul celor doi jucători

Paul Pogba este cotat la 80 de milioane de euro. A mai jucat la Juventus în sezonul 2012-2013. Pogba are în palmares Cupa Mondială cu naționala Franței, campionatul Angliei cu Manchester United.

De asemenea, are două Cupe ale Ligii Angliei, patru titluri în Italia cu Juventus, două Cupe ale Italiei, două Supercupe ale Italiei, 3 Supercupe ale Angliei și  Europa League cu Manchester United.

ADVERTISEMENT

Argentinianul Dybala este cotat de către site-urile de specialitate la 72 de milioane de euro. A mai jucat pentru Palermo și Instituto. Palmaresul lui Dybala este format din cinci titluri ale Italiei, trei Cupe și două Supercupe.

 

ADVERTISEMENT
Tags: