Carousel hot news

Se pun în vînzare biletele pentru derby-ul etapei a opta, Petrolul – Steaua

Biletele pentru partida Petrolul - Steaua din etapa a 8-a a Ligii 1 sînt disponibile de azi pentru abonaţi şi de marţi, 9 septembrie, pentru restul spectatorilor....
08.09.2014 | 11:55
Se pun în vînzare biletele pentru derby-ul etapei a opta, Petrolul - Steaua

Biletele pentru partida Petrolul – Steaua din etapa a 8-a a Ligii 1 sînt disponibile de azi pentru abonaţi şi de marţi, 9 septembrie, pentru restul spectatorilor.

Întrucît la această partidă spectatorii nu vor avea acces în 3 sectoare ale arenei, 601 (tribuna I), 205 şi 206 (tribuna a II-a), în urma deciziei Comisiei de Disciplină a FRF, clubul va oferi bilete cu valoare 0 abonaţilor din respectivele sectoare, tichetele urmînd să fie distribuite doar azi, 8 septembrie, şi numai la casele stadionului ”Ilie Oană”, în intervalul orar 11.00-19.00. Fanii care deţin abonamente în aceste sectoare sînt rugaţi să se prezinte cu cardurile pentru a primi biletele.

Începînd de marţi, 9 septembrie, toţi suporterii care doresc să-şi achiziţioneze tichete pentru meciul cu Steaua o pot face de la casele de bilete ale stadionului ”Ilie Oană”, între orele 10.00-18.00, de pe site-ul oficial al Petrolului şi, oricînd, prin reţeaua Eventim şi de la partenerii Eventim.

Preţurile biletelor pentru acest meci sînt următoarele: peluze – 19 lei, tribuna I – 45 lei, tribuna II – 35 lei, tribuna 0 – 75 lei şi loc în lojă – 300 lei.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri