Premier League

Se pune lacătul și pe fotbalul britanic? Un club din Premier League își testează toți jucătorii pentru coronavirus, după ce 3 fotbaliști au prezentat simptome

12.03.2020 | 15:54
Se pune lacatul si pe fotbalul britanic Un club din Premier League isi testeaza toti jucatorii pentru coronavirus dupa ce 3 fotbalisti au prezentat simptome
ADVERTISEMENT

Panică în Premier League, după ce trei jucători ai unui club din Anglia au prezentat simptome specifice virusului COVID-19.


UPDATE, 12 martie, ora 16:08 /  S-a aflat și numele echipei din Anglia: Leicester City. Informația a fost divulgată de oficialii echipei.

ADVERTISEMENT

Brendan Rodgers, managerul lui Leicester, a declarat că cei trei jucători suspecți de coronavirus se află în acest moment în carantină.  „Am avut câțiva jucători care au prezentat simptome de coronavirus. Am urmat procedurile și au fost ținuți departe de echipă”, a declarat Rodgers, conform BBC.


Fotbaliștii din Premier League, testați pentru coronavirus

Conform The Telegraph, toți jucătorii unui club din Premier League, rămas deocamdată anonim, vor fi testați astăzi pentru coronavirus, după ce trei coechipieri au prezentat simptome specifice bolii.

ADVERTISEMENT

Un jucător a prezentat simptome în urmă cu o săptămână, moment în care s-a plasat în carantină. Ulterior, deși părea că s-a vindecat, simptomele au reapărut. Între timp, alți doi fotbaliști i-au călcat pe urme.

Rezultatul testului va fi aflat abia mâine, însă în cazul în care fotbaliștii vor fi purtători de coronavirus, Premier League s-ar putea suspenda în regim de urgență.

ADVERTISEMENT

De altfel, mai multe cluburi au cerut deja Guvernului să ia măsuri ferme și să suspende campionatul, așa cum s-a întâmplat deja în Italia și Spania.

Surprinzător, deși în lume sunt deja 129,386 de cazuri și a fost declarată pandemia, premierul Boris Johnson nu pare afectat de situație.

ADVERTISEMENT

Astăzi, liderul politic al Regatului Unit a anunțat prin intermediul purtătorului de cuvânt că nu va opri activitatea școlilor și nici nu va interzice adunările mari de oameni.

În Anglia coronavirus câștigă teren vertiginos, în acest moment existând 400 de cazuri. Specialiștii estimează o criză asemănătoare celei din Italia în maximum patru săptămâni.

Fotbalul a fost oprit și în România, ca urmare a unei decizii luate de FRF. Cu toate că suspendarea va aduce pierderi imense la nivel financiar, sănătatea oamenilor rămâne pe primul loc, a explicat președintele Răzvan Burleanu.

  • 129,386 de cazuri de coronavirus au fost înregistrate în lume

 

ADVERTISEMENT
Tags: