Se redeschid mall-urile în România. Decizia anunțată de Guvern

Adrian Baciu   
în HotNews
02/06/2020, 16:41
Se redeschid mall-urile în România. Decizia anunțată de Guvern
Se redeschid mall-urile în România. Decizia luată de Guvernul României după întâlnirea cu investitorii Real Estate. Sursa foto: economica.net

Mall-urile din România se redeschid din 15 iunie. Anunțul a fost făcut de ministrul Economiei, Virgil Popescu, cel care a spus că decizia a fost luată după o întâlnire dintre reprezentații guvernului, în frunte cu Ludovic Orban, și investitori.

Se redeschid mall-urile în România. Decizia anunțată de Guvern

Mall-urile din România se vor redeschide începând cu jumătatea lunii iunie, dacă lucrurile vor evolua bine și nu vom asista la o intensificare a pandemiei de coronavirus din țara noastră.

Decizia a fost luată de Guvernul României, după o întâlnire cu Asociația Investitorilor de Real Estate din România, iar anunțul a fost făcut pe pagina personală de Facebook de ministrul Economiei, Virgil Popescu.

”Alături de premierul Ludovic Orban am avut astăzi o întâlnire cu membri ai Asociației Investitorilor de Real Estate din România. Aceștia ne-au prezentat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă de criză.

Drept urmare, în urma discuțiilor avute am stabilit, că în cazul în care situația epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie.”, scrie oficialul guvernului.

Ce se întâmplă cu sălile de cinema și locurile de joacă din mall-uri

Din păcate pentru cei care așteptau să meargă la un film în cinematografele din interiorul mall-urilor din 15 mai, aceștia vor trebui să mai aștepte.

Virgil Popescu anunță că aceste săli, precum și locurile de joacă pentru copii din mall-uri, au șanse mari să rămână închise și din 15 iunie.

”Pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie să fie deschise cinematografele și locurile de joacă, din interior.

Ușor, ușor se vor da măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, pentru ca viața să revină la normalitate.”, a mai scris ministrul pe pagina de socializare.

Închide ×