Cel mai vechi brazilian din fotbalul românesc se retrage! A jucat 9 ani la aceeaşi echipă

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal intern
13/03/2018, 20:28
Cel mai vechi brazilian din fotbalul românesc se retrage! A jucat 9 ani la aceeaşi echipă

Atacantul Roberto Ayza joacă de 12 ani în Romania şi în ultimele nouă sezoane a evoluat la formaşia CS Mioveni din Liga 2. Sosit în România în 2006, brazilianul a jucat mai întâi la Cetate Suceava, Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Bihor şi Gloria Bistriţa.

Roberto Ayza, care între timp şi-a luat cetăţeania română şi s-a însurat cu o româncă, a jucat un singur sezon cu Mioveniul în prima ligă, dar a mai bifat performanţe importante, precum eliminarea Stelei din Cupa României, în stagiunea trecută.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Ayza vrea să devină antrenor după ce se retrage

Atacantul de la CS Mioveni vrea să facă şcoala de antrenori după ce se retrage. ”Motivaţia mea zilnică este pasiunea pentru fotbal. Sunt de nouă ani la Mioveni şi mi-a intrat în suflet echipa asta şi de aici mă retrag. Mi-aş dori să promovăm, dar nu cred că mai prind eu Liga 1. Cea mai frumoasă amintire a carierei mele este promovarea cu Mioveniul, iar pe plan personal când mi-am întâlnit soţia”, a declarat Ayza pentru site-ul liga2.ro.

Antrenorul formaţiei CS Mioveni, Laurenţiu Roşu, speră ca brazilianul să nu se retragă şi să mai joace măcar un sezon: ”E un jucător foarte important pentru noi şi sper să poată rezista cât mai mult. Dacă îl ajută fizicul şi nu apar accidentări, eu îl sfătuiesc să continue”. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×