Se retrage Dani Alves? Anunţul făcut de brazilianul lui PSG

Iuliana Spirache   
in STIRI INTERNATIONALE
14/03/2018, 12:52
Se retrage Dani Alves? Anunţul făcut de brazilianul lui PSG

Brazilianul a fost văzut drept unul dintre vinovaţii pentru eliminarea PSG-ului din Champions League, iar brazilianul echipei din Paris dezvăluite că începe să nu-i mai placă fotbalul, cel care a devenit o afacere. Mai mult, Alves se bucură că cei doi copii ai săi nu sunt pasionaţi de acest sport.

“Începe să-mi placă fotbalul din ce în ce mai puţin. Copiilor mei, mulţumesc lui Dumnezeu, nu le place fotbalul, deoarece îşi pierde din strălucirea care m-a făcut să îmi doresc să fiu fotbalist. Fotbalul de azi a devenit o afacere”, a spus Dani Alves, conform O Globo.

Dani Alves, despre Neymar. “Nu este o marionetă!”

Mai mult, Dani Alves a vorbit şi despre viitorul lui Neymar, bunul său prieten şi coleg de la PSG. Fundaşul i-a sărit în apărare brazilianului. “Lumea crede că este o marionetă, dar nu. El începe să se maturizeze şi are nevoie să se izbească de anumite lucruri”.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×