Revine Cupa Ligii? Se anunţă noi schimbări în fotbalul românesc

Iuliana Spirache   
în Fotbal intern
15/04/2018, 15:29
Revine Cupa Ligii? Se anunţă noi schimbări în fotbalul românesc

Ionuţ Lupescu a dezvăluit ce planuri are dacă va câştiga alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal. Fostul internaţioal român a dezvăluit că şi-ar dori să se revină la Cupa Ligii, dar şi să se facă un sezon primăvară – toamnă.

“Putem face un sezon primăvară-toamnă, iar apoi să facem, de exemplu, un turneu în sală, de unde pot veni alte venituri din televizări. Să ne gândim la un sezon primăvară-toamnă. Trebuie să ne gândim cum putem să nu mai avem atât de multe costuri.

“Putem introduce Cupa Ligii!”

De asemenea, când sunt turnee finale, odată la doi ani, putem introduce Cupa Ligii. Toată lumea spune că Premier League e unul dintre cele mai atractive campionate. Ei joacă aproape non-stop. Noi nu putem juca iarna. De ce nu jucăm invers? Nu sunt lucruri pe care eu vreau să le decid singur, vreau să dezbatem toate aceste aspecte.

Când am văzut un meci din Cupa României pus în februarie, cu 16 spectatori la Mediaş, mi s-a părut o mare batjocură. E o nepricepere, o desconsiderare a celei mai frumoase competiţii din România”, a declarat Lupescu.

Închide ×