ADVERTISEMENT
Sporturi

OFICIAL. Se DISTRUGE campioana? Vedeta şi antrenorul au plecat!

Apele sînt tulburi la CSM Bucureşti în acest debut de sezon. Antrenoarea Mette Klit şi cea mai bună jucătoare a echipei Ekaterina Vetkova au plecat de la club. Conducerea clubului a anunţat...
Autor: Marian Popovici | 16.09.2015 | 18:54
OFICIAL. Se DISTRUGE campioana? Vedeta şi antrenorul au plecat!

Apele sînt tulburi la CSM Bucureşti în acest debut de sezon. Antrenoarea Mette Klit şi cea mai bună jucătoare a echipei Ekaterina Vetkova au plecat de la club. Conducerea clubului a anunţat despărţirea de cele două figuri importante printr-un comunicat de presă în care s-a precizat că despărţirea a fost amiabilă.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti s-a înfiinţat în anul 2007, clubul avînd mai multe secţii sportive: atletism, baschet, handbal, motociclism, rugby, sah şi volei.

Despărţire în cel mai nepotrivit moment

Anunţul despărţirii de antrenoarea Mette Klit şi jucătoarea Ekaterina Vetkova vine într-un moment delicat. CSM Bucureşti se pregăteşte de prima campanie din istorie în Liga Campionilor, acolo unde e în grupă cu Buducnost, Lubin şi Savehof.

În campionat, CSM Bucureşti merge ceas cu 4 victorii reuşite în primele 4 etape. Despărţirea e cu atît mai ciudată, avînd în vedere începutul perfect de sezon al echipei.

ADVERTISEMENT

Se ştie deja noul antrenor 

Conducerea CSM Bucureşti, club format şi susţinut de Consiliului General al Municipiului Bucuresti şi de Primăria Capitalei a susţinut în repetate rînduri că echipa nu va fi afectată de arestarea primarului general.

La doar o săptămîna după reţinerea lui Sorin Oprescu, antrenoarea şi cea mai bună jucătoare au plecat de la club (VEZI MAI MULTE DETALII AICI).

Constantin Căliman, directorul lui CSM Bucureşti a îndemnat la calm şi insistă că arestarea lui Oprescu nu are nici o legătură cu despărţirile de la club: “Nu există nici o problemă la club, nu se întamplă nimic după arestarea primarului. Dimpotrivă, clubul merge mai departe şi îşi propune să ajungă în final four-ul Ligii Campionilor”, a declarat Căliman la Protv.

ADVERTISEMENT

Mai mult, el a oferit şi un indiciu asupra noului antrenor: Am negociat cu 6-7 antrenori. Cel care va veni este nordic şi a eliminat naţionala României la ultimul Campionat Mondial”a declarat Căliman.

Antrenorul la care se referă directorul clubului e danezul Kim Rassmussen, fostul selecţioner al Poloniei şi tehnicianul lui Vardar Skopje. Potrivit lui Căliman, Vetkova a plecat din cauza unor probleme familiale.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!