Stiri sportive

Urlă haita! Vestiarul nu-l mai vrea pe Mulţescu: “E nebun!?”

Colaborarea dintre Gigi Mulţescu şi fotbaliştii din lotul lui Dinamo devine din ce în ce mai dificilă, iar antrenorul şi-a pierdut total sprijinul vestiarului după meciul cu Steaua. Reacţiile...
12.08.2013 | 20:07
Urla haita Vestiarul nul mai vrea pe Multescu E nebun
ADVERTISEMENT

Colaborarea dintre Gigi Mulţescu şi fotbaliştii din lotul lui Dinamo devine din ce în ce mai dificilă, iar antrenorul şi-a pierdut total sprijinul vestiarului după meciul cu Steaua. Reacţiile tehnicianului de la pauză şi mai ales de la finalul meciului au produs ruptura definitivă între cele două părţi şi este greu de crezut că lucrurile se mai pot îndrepta.

Prima victimă a lui Mulţescu în vestiar a fost chiar Cosmin Matei, căpitanul şi probabil cel mai valoros jucător al „cîinilor” în acest moment. Dinamovistul l-a avut aseară adversar pe Latovlevici, care chiar şi cu penalty-ul ratat rămîne omul meciului, iar căpitanul roş-albilor nu a avut o prestaţie dintre cele mai bune. „Mă aşteptam de la tine să faci diferenţa, dar tu nu ai făcut nimic nici în atac, nici în apărare. Ai pierdut aproape toate baloanele”, a fost esenţa discursului dur cu care Mulţescu şi-a desfiinţat, în faţa colegilor, omul care ar trebui să fie liderul din teren al lui Dinamo. Tehnicianul l-a luat în primire apoi pe Collins Fai, autorul autogolului care a majorat avantajul Stelei la 2-0. „Tu nu ai făcut nimic astăzi. Ne-ai omorît”, a spus Mulţescu în direcţia fundaşului lateral.

ADVERTISEMENT

Nemulţumiţi de antrenamente

Conflictul dintre antrenor şi jucători mocnea însă de cîteva săptămîni. În primul rînd, jucătorii au fost nemulţumiţi de felul în care sînt programate antrenamentele, tîrziu şi la Săftica. „Ne cheamă la Dinamo la 17.30, apoi pierdem timpul pe drum pînă la Săftica, unde nici măcar nu intrăm direct pe teren. Antrenamentul începe mereu după ora 8 seara, iar noi ajungem acasă chiar şi la 11. Nu se poate aşa”, spun unii dintre fotbalişti.

Şi ai lui sînt contra

Mulţescu şi-a pierdut chiar şi sprijinul pe care îl avea din partea singurilor jucători pe care i-a adus în această vară, Collins Fai şi Pape N’Daw. Conform surselor FANATIK, atacantul senegalez chiar se întreba, mirat, la finalul meciului cu Steaua, după ce Mulţescu îşi terminase discursul şi ieşise din vestiar: „Ce a păţit? E nebun!?”.

ADVERTISEMENT