Se schimbă cărţile de identitate ale autovehiculelor. Cum vor arăta noile documente

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
25/07/2016, 00:00
Se schimbă cărţile de identitate ale autovehiculelor. Cum vor arăta noile documente

Registrul Auto Român anunţă că un nou model de Carte de Identitate de Vehiculului (CIV), cel mai important document furnizat de RAR, va fi eliberat începând din acest an. Oficialii RAR spun că modificările vor fi introduse pentru că maşinile s-au modernizat, iar documentul poate fi citit cu uşurinţă.

“Ca în orice domeniu, şi în cel al autovehiculelor rutiere s-a înregistrat o evoluţie firească semnificativă, materializată atât prin modificări legislative, cât şi prin proces tehnologic. Acest fapt a generat necesitatea menţionării în CIV a unor caracteristici noi ale vehiculelor rutiere, care au fost inserate de-a lungul timpului în modelul actual de formular CIV.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×