Life

Se schimbă grila de toamnă la Pro TV. Ce se întâmplă cu Vocea României. Veste proastă pentru telespectatori

Se schimbă grila de toamnă la Pro TV, iar fanii show-ului Vocea României primesc o veste proastă.
30.06.2021 | 18:08
Se schimba grila de toamna la Pro TV Ce se intampla cu Vocea Romaniei Veste proasta pentru telespectatori
Se schimbă grila de toamnă la Pro TV. Ce se întâmplă cu Vocea României. Veste proastă pentru telespectatori. Sursa foto: capital.ro
ADVERTISEMENT

Grila de toamnă de la Pro TV se va schimba anul acesta. Telespectatorii care urmăreau show-ul muzical de talente „Vocea României” au parte de o veste proastă și anul acesta.

În schimb, mai multe emisiuni vor debuta la cel mai urmărit post TV din România. De asemenea, serialul „Vlad” revine cu cel de-al patrulea și ultimul sezon pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Se schimbă grila de toamnă la Pro TV. Ce se întâmplă cu Vocea României. Veste proastă pentru telespectatori

„Vocea României” nu se va difuza nici anul acesta, pentru al doilea an consecuiv. Motivul pentru care s-a luat această decizie este dat de situația epidemiologică actuală, potrivit paginademedia.ro.

Emisiunea „Superstar România” se va regăsi în grila de programe începând din toamnă. Noul show muzical îi va avea în juriu pe Smiley, Marius Moga, Raluka și Carla’s Dreams.

ADVERTISEMENT

Un alt show care va debuta în toamnă este „Căsătoriți pe nevăzute”, un show matrimonial. Acesta va avea patru oameni-cheie, „experți”, și anume Oana Nicolau (psihosexolog), Mircea Iliescu (genetician), Taher Sonu (expert în relaţii) şi Victor Toriani (psihoterapeut).

De asemenea, în această toamnă va fi difuzat și cel de-al doilea sezon „Masked Singer România”. Show-ul va fi prezentat de Pavel Bartoș, care l-a înlocuit pe Jorge, prezentatorul primului sezon.

ADVERTISEMENT

Emisiunea „Visuri la cheie” și serialul de comedie „Las Fierbinți” se vor vedea din nou pe micile ecrane, fiecare cu câte un nou sezon.

Surpriza vine și pentru fanii serialului „Vlad”. Actorii s-au întors pe platourile de filmare și sunt pregătiți să-i uimească pe fani cu cel de-al patrulea și ultimul sezon.

ADVERTISEMENT

După luni întregi de pauză, Adi Nartea, Olimpia Melinte, Anghel Damian, Andrei Aradits și restul actorilor din distribuție au revenit cu forțe proaspete pentru a încheia așa cum se cuvine unul dintre cele mai îndrăgite seriale din România.

Sezonul 3 al serialului „Vlad” s-a terminat în toamna anului trecut, după care actorii au luat o pauză.

În plus, Olimpia Melinte a rămas însărcinată cu al doilea copil și nu ar mai fi putut participa la filmări.

Lista completă a show-urilor care se vor difuza în grila de toamnă Pro TV

  • Superstar România (primul sezon)
  • Căsătoriţi pe nevăzute (primul sezon)
  • Masked Singer România (sezonul 2)
  • Serialul Vlad (sezonul 4 – ultimul)
  • Visuri la cheie (sezonul 8)
  • Las Fierbinţi (sezonul 19)
ADVERTISEMENT