Life

Se schimbă regulile de participare la Miss Univers. Ce femei vor fi acceptate după 70 de ani de la înființarea concursului de frumusețe

Miss Univers, unul dintre cele mai cunoscute concursuri de frumusețe din lume, a transmis recent că schimbă normele. Cine poate participa de acum înainte.
08.08.2022 | 20:32
Se schimba regulile de participare la Miss Univers Ce femei vor fi acceptate dupa 70 de ani de la infiintarea concursului de frumusete
Miss Univers, reguli noi pentru concurente. Cine poate participa la concursul de frumusețe. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Se schimbă regulile de participare la Miss Univers. Ce femei vor fi acceptate după 70 de ani de la înființarea sa, dar și când vor intra în vigoare noile reglementări. Sunt vești bune pentru toate tinerele care vor să participe.

Miss Univers, reguli noi pentru concurente. Cine poate participa la concursul de frumusețe

Miss Univers vine cu reguli noi pentru concurentele care vor urca pe podium pentru mult râvnita coroană. Organizatorii au stabilit ca următoarea ediție, cea din 2023, să fie mai permisivă și accesibilă tuturor femeilor.

ADVERTISEMENT

După 70 de ani de la prima ediție a concursului de frumusețe vor fi acceptate femeile căsătorite, mămicile și gravidele, decizia fiind luată pe baza faptului că evenimentul nu este numai despre frumusețe, parade și rochii.

Mai mult decât atât, organizatorii sunt de părere că Miss Univers vorbește despre puterea unei femei, despre sprijinirea laturii feminine din întreaga lume, dar și despre oportunitatea de a-și face viața mai bună!

ADVERTISEMENT

„Cu toții credem că femeile ar trebui să aibă putere asupra vieții lor și că deciziile personale ale unui om nu ar trebui să fie o barieră în calea succesului lor. Organizația Miss Universe va fi mai incluzivă și mai primitoare pentru mamele și femeile căsătorite.

Am luptat să înlăturăm stereotipurile și stigmatizarea pe care vechea societate ne-a impus-o cu multe decenii în urmă”, a declarat directorul național al Miss Universe Bahrain, Josh Yugen, pentru The National.

ADVERTISEMENT

Până acum doar femeile singure, cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani, care nu au fost niciodată căsătorite și nu aveau copii puteau să aplice. De asemenea, concurentele nu au voie să se mărite un an de la defilarea pe podium.

Regulile Miss Univers, primite bine de modele

„Miss Universe înlătură aproape toate restricțiile care ar putea împiedica o fată să-și realizeze visul. Este o veste incredibilă! Fiecare fată are dreptul de a se prezenta la un concurs de frumusețe și de a-și transmite mesajul lumii!

ADVERTISEMENT

 Mamele au super-putere și nu le poți priva de oportunitatea de a participa din cauza normelor învechite!”, a transmis modelul ucrainean Victoria Apanasenko, pe pagina proprie de Instagram.

Tânăra este cea care va reprezenta țara la concursul Miss Univers de anul acesta. Frumoasa blondină face modeling de 13 ani și a ieșit pe podium de nenumărate ori, fiind model pentru branduri de renumite din întreaga lume.

În urmă cu câteva luni Victoria Apanasenko anunța că este pasionată de bucătărie și că lucrează cot la cot cu voluntarii în războiul dintre Rusia și Ucraina. Modelul gătește pentru soldații și pentru bătrânii afectați de conflict.

ADVERTISEMENT
Tags: