Life

Se schimbă regulile la Chefi la Cuțite 2023: ”Va fi dezastru”

Modificări în noul sezon Chefi la Cuțite 2023. Jurații emisiunii culinare de la Antena 1 sunt conștienți că va fi o catastrofă.
23.03.2023 | 17:46
Se schimba regulile la Chefi la Cutite 2023 Va fi dezastru
Modificări în noul sezon Chefi la Cuțite 2023. Jurații emisiunii culinare de la Antena 1 sunt conștienți că va fi o catastrofă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Se schimbă regulile la reality show-ului moderat de Irina Fodor și care îi are drept jurați pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Noul stagiu, care va începe peste câteva zile, va fi un mic dezastru.

Modificări în noul sezon Chefi la Cuțite 2023. Jurații emisiunii culinare de la Antena 1 sunt conștienți că va fi o catastrofă

Chefi la cuțite revine pe micile ecrane în cursul zilei de luni, 27 martie 2023, de la ora 20:30. Telespectatorii trebuie să se aștepte la modificări majore în emisiunea culinară de la Antena 1, în special legat de amulete.

ADVERTISEMENT

Jurații show-ului trebuie să lupte și mai mult pentru avantajele pe care le oferă competiția. Jocurile de amuletă vin cu o formulă nouă care va condimenta fiecare ediție pentru că bucătarii vor avea parte de un adversar de temut.

Concret, cei trei chefi vor avea la fiecare meci un alt bucătar la bancul de lucru, dar care le va încurca enorm planurile pe care le au. La fiecare confruntare, vedetele de la Chefi la cuțite vor avea câte un nou oponent.

ADVERTISEMENT

Potrivit a1.ro, cei trei ași ai gastronomiei vor avea posibilitatea să câștige toate amuletele de-a lungul audițiilor care ulterior, vor fi depozitate într-un seif. Acestea reprezintă premiul care va reveni mai târziu unuia dintre cei trei bucătari în urma bătăliei finale.

De asemenea, degustarea se va face de un invitat celebru care decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Asta înseamnă că orgoliile vor fi enorme în sezonul 11 care va fi moderat de frumoasa Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

Chefi la cuțite 2023, o catastrofă la amulete

Chefi la cuțite 2023 se anunță o adevărată catastrofă când vine vorba de amulete. Prima vedetă care îi va provoca pe bucătarii de la Antena 1 este chef Ștefan Popescu. „Va fi dezastru la amuletă”, a spus acesta înainte de confruntare, mai arată sursa citată mai sus.

„Ștefan Popescu nu știe ce-l așteaptă”, a declarat Florin Dumitrescu, în timp ce Cătălin Scărlătescu a menționat: „Vedem cum vom face, dar ușor nu-i va fi după ce ne-a nenorocit cu jurizarea în nu știu câte sezoane”.

ADVERTISEMENT

Cine va câștiga prima amuletă a noului sezon, dar și ce preparate savuroase aduc concurenții de la Chefi la cuțite 2023 rămâne de văzut în emisiunea care va avea premiera luni, 27 martie. Show-ul se va difuza trei zile de săptămână, de luni până miercuri.

ADVERTISEMENT