Life

Se schimbă regulile la Survivor România! Anunțul făcut de Daniel Pavel: „Gata!”

Începând cu data de 1 mai, nimic nu va mai fi la fel la Survivor România! Daniel Pavel a anunțat schimbări majore în concurs.
30.04.2023 | 22:35
Se schimba regulile la Survivor Romania Anuntul facut de Daniel Pavel Gata
Se schimbă regulile la Survivor România. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Concurenții de la Survivor România au intrat pe ultima sută de metri. Finala concursului se apropie, iar în etapa finală totul e mai greu. Regulile se schimbă, iar anunțul a fost făcut chiar de Daniel Pavel.

Totul se schimbă la Survivor România, înainte de marea finală. Anunțul lui Daniel Pavel

Finala Survivor România se apropie și, după informațiile obținute de FANATIK, aceasta va avea loc pe 24 mai 2023. După eliminarea Biancăi Patrichi, în concurs au mai rămas doar opt concurenți.

ADVERTISEMENT

Aflați în etapa finală, cei care au rezistat până acum vor avea parte de provocări și mai mari. Daniel Pavel dezvăluit că, începând cu 1 mai, la Survivor România se schimbă jocul. Încep, cu adevărat, jocurile individuale.

„Au mai rămas opt. Ei bine, pentru ei se va schimba totul deoarece de luni nu vor mai avea parte de mici echipe, nici măcar la jocul de recompensă. Gata, totul e pe cont propriu. Așa că sunt foarte curios să-i vedem cum se vor adapta, cum se vor lupta contra celor cu care în urmă cu 3-4 zile au gândit ultima strategie și mai ales cum vor împărți victoriile și eșecurile cu ceilalți competitori.

ADVERTISEMENT

Dacă tot vorbeam despre aventura concurenților, desigur, și eu sunt aproape de punctul în care pot calcula împlinirea a patru luni de când m-am urcat în avion și am revenit pe tărâmul Dominican.

Da, față de ei, o am pe Ana aproape și familia la un apel distanța, iar asta contează enorm, dar nu am să vă ascund, că încep, treptat, să-mi fac planurile pentru vară și să mă gândesc la revederea cu cei dragi”, a spus Daniel Pavel, în jurnalul său săptămânal din Libertatea. 

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, emoții înainte de marea finală și laude pentru Bianca Patrichi

Daniel Pavel nu s-a sfiit să recunoască că are emoții, acum că sezonul Survivor România se apropie de final. „Mă încearcă o ușoară emoție când realizez că mai avem doar câteva săptămâni din aceste file pe care vi le aduc din Dominicană”.

Totodată, vedeta Pro TV a dat câteva detalii despre ce vor avea de văzut telespectatorii săptămâna aceasta. „Concurenții vor descoperi ce înseamnă provocarea de a fi mereu pe cont propriu. Și vor păstra în memorie că există un Simbol al Imunității Ascunse pe care încă nu l-au găsit și care-i așteaptă undeva, atât de aproape de ei, pe Insulă”.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel nu a uitat-o nici pe Bianca Patrichi și a ținut să o laude încă o dată pentru parcursul său la Survivor România. „Bianca a fost aici din prima zi. A ajuns în ultimele trei persoane din tribul ei inițial. Și a arătat că a fost pe traseu la fel de grațioasă, ca și pe scenele cu care este atât de obișnuită! Mamma Mia… ce aventură a trăit”, a concluzionat prezentatorul.

ADVERTISEMENT