Sport

Se schimbă strategia de transferuri de la Dinamo: „Pentru unii jucători, venirea lui Stoican este o nouă șansă! Alții pleacă oricum”. Exclusiv

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre ceea ce înseamnă, pentru anumiți jucători, venirea lui Flavius Stoican pe postul de antrenor principal.
24.12.2021 | 17:27
Se schimba strategia de transferuri de la Dinamo Pentru unii jucatori venirea lui Stoican este o noua sansa Altii pleaca oricum Exclusiv
Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre ceea ce înseamnă, pentru anumiți jucători, venirea lui Flavius Stoican pe postul de antrenor principal
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a fost adus pe banca lui Dinamo, după demiterea timpurie a lui Mircea Rednic, cauzată de rezultatele dezastuoase ale echipei.

Răzvan Zăvăleanu, despre noua strategie de transferuri de la Dinamo

Administratorul judiciar de la Dinamo susține că venirea lui Flavius Stoican reprezintă, pentru anumiți jucători, o nouă șansă să demonstreze că merită să rămână la formația din „Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

În plus, Răzvan Zăvăleanu spune că, spre deosebire de perioada în care Mircea Rednic se afla pe banca tehnică, va exista o consultare între antrenor și conducerea clubului.

„Este o perioadă pe care trebuie să o gestionăm foarte atent. Venirea lui Flavius Stoican reprezintă o nouă șansă pentru anumiți jucători. Alții vor pleca oricum, indiferent cine ar fi fost antrenor.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican va face în aceste zile o evaluare a lotului și apoi va urma o consultare alături de cei din conducerea clubului. Pentru că de acum trebuie să existe o consultare.

Cu domnul Rednic nu s-a întâmplat asta. El a făcut ce a vrut. De acum nu se va mai întâmpla asta. Scopul nostru este să ajutăm Dinamo. Echipa este cea mai importantă și toate deciziile pe care le luăm trebuie să le luăm în favoarea echipei”, a declarat Răzvan Zăvăleanu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu: „Au fost atacuri fără menajamente la adresa domnului Mureșan!”

Totodată, Răzvan Zăvăleanu s-a declara indignat de atacurile pe care mai mulți suporteri dinamoviști le-au lansat, în ultima perioadă, la adresa lui Iuliu Mureșan.

„Știu că unii suporteri au fost supărați după decizia de demitere a lui Mircea Rednic, însă trebuie să înțeleagă că toate eforturile noastre merg în favoarea lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Mereu am recunoscut meritele suporterilor din DDB, iar, fără banii donați de suporteri, Dinamo nu ar fi putut supraviețui.

Au fost unele atacuri fără menajamente la adresa domnului Mureșan, cu care nu sunt de acord și pe care le condamn. Dar le cer fanilor să fie alături de echipă și să sprijine în continuare Dinamo”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

Răzvan Zăvăleanu: „Trebui să aducem jucătorii de care avem nevoie!”

În încheiere, Răzvan Zăvăleanu a declarat faptul că, în această iarnă, Dinamo va perfecta mai multe transferuri de jucători.

„Vom discuta cu Flavius Stoican și o să vedem care sunt jucătorii pe care îi vom transfera pentru că va trebui să ne mișcăm în această iarnă și să aducem jucătorii de care avem nevoie”, a încheiat Răzvan Zăvăleanu.

  • 15 este locul ocupat de Dinamo în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT