News

Se schimbă zilele de difuzare pentru Exatlon! Victor Slav revine la Kanal D

27.03.2019 | 20:15
Se schimba zilele de difuzare pentru Exatlon Victor Slav revine la Kanal D

Schimbări în grila Kanal D! Victor Slav revine la TV, iar Exatlon schimbă zilele de difuzare ale episoadelor show-ului sportiv. În acest context, emisiunea Vulturii de noaptea, moderată de Victor Slav, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță, revine pe post, iar Exatlon rămâne cu două ediții. Emisiunea Fan Arena, prezentată de Lili Sandu, va fi difuzată duminica, de la orele 23:00, după competiția sportivă.

Schimbări în grilele de difuzare! Victor Slav revine la Kanal D

Postul Kanal D a anunțat schimbările majore care se vor produce pentru fanii unor show-uri. Luna aprilie va aduce din nou pe micile ecrane emisiunea Vulturii de noapte, prezentată de Victor Slav, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță, iar Exatlon va urma să rămână cu doar două ediții. Cei 3 moderatori vor reveni pe post din data de 9 aprilie, în fiecare marți, la orele 23:00.

Exatlon, care acum deține 4 ediții –sâmbătă, duminică, luni și marți, va avea doar două, ce vor urma să fie difuzate doar în weekend, la orele 20:00. Fan Arena va avea loc în fiecare duminică, de la ora 23:00, chiar după show-ul sportiv. De asemenea, postul anunță premiera serialului turcesc Povestea noastrăm din 8 aprilie. Acesta va putea fi urmărit între zilele de luni-vineri, de la ora 20:00.

Victor Slav revine la Kanal D! Schimbări în grila Kanal D
Victor Slav revine la Kanal D! Schimbări în grila Kanal D

Giani Kiriță, despre Vulturii de noapte

„Mi-a fost foarte dor de Vulturii mei, de tot ceea ce înseamnă acest show, de întreaga echipă, de platoul de filmare, de repetiții, de glumele noastre din culise sau din timpul filmărilor. Îi mulțumesc bunului meu coleg, Bursucu, pentru perioada în care a avut grija de Cazacu și Victor, a avut o misiune deloc ușoara, nu-i ușor să-i mai ții în frâu pe cei doi vulturași! Abia aștept să înceapă nebunia!”, a spus Giani Kiriță.

„I-am simtit lipsa lui Giani, clar și-a pastrat trăsăturile de , astea nu se pierd! E special prin felul lui de-a fi, este un om foarte sincer și asta apreciez cel mai mult la el. El te place sau nu te place și îți spune direct, în față, fără menajamente, ce gandește. Pe Giani, la fel, îl placi sau nu îl placi, nu exista cale de mijloc”, a spus și Victor Slav.